Η Ιωάννα Μαλέσκου φιλοξενήθηκε στον αέρα της εκπομπής “Open Weekend” με την Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του “Love it” αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, την προσωπική της ζωή, αλλά και τις φήμες για τη σχέση με τους πρώην συνεργάτες της.

Σχετικά με τα νούμερα της εκπομπής της ανέφερε: Έχω μια ηρεμία στην εκπομπή μου που προκύπτει από τους συνεργάτες μου, η εκπομπή πάει σε μια ράγα και προχωράει. Όταν δεν συμφωνώ με ένα θέμα στην εκπομπή, δεν θα καταλάβεις ποτέ στον αέρα ότι δεν συμφωνώ ή ότι με επηρέασε. Στην αρχή δεν με απασχολούσαν τα νούμερα, κάποια στιγμή έφτασαν να με επηρεάζουν και να με στεναχωρούν. Τα νούμερα πλέον τα έχω αφήσει στην άκρη, δεν τα αφήνω να με επηρεάσουν. Έχανα την ισορροπία μου όταν άρχισα να βλέπω μονοψήφια νούμερα και σταμάτησα να ασχολούμαι”, είπε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Ιωάννα Μαλέσκου

Όσον αφορά τις φήμες για τις σχέσεις με τους συνεργάτες της, η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε: “Δεν ίσχυαν τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στους συνεργάτες μου και ίσα ίσα χαίρομαι για όσους έχουν προχωρήσει. Έχω βιώσει αμφισβήτηση στη δουλειά μου, κυρίως από γυναίκες”.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και την επιθυμία να κάνει οικογένεια η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε: “Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου θέλω όλα να είναι σε πολύ χαμηλούς τόνους. Θέλω όλα να είναι ήρεμα, να μην υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Μια ηρεμία, μια αγκαλιά, μια θαλπωρή. Αυτό προκύπτει αν έχεις μια σχέση σε στερεές βάσεις ή αν δεν έχεις σύντροφο προκύπτει από την προσωπική σου ηρεμία”.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Παρότι δεν μιλάω ποτέ για τα προσωπικά μου, είμαι σε μια φάση τόσο ήρεμη μέσα μου που θεωρώ ότι όλα αυτά που έρχονται στη ζωή μας τα τραβάμε, τα έλκουμε με κάποιον τρόπο. Θα σου πω όμως ότι αυτό έχω μια έντονη επιθυμία να κάνω οικογένεια. Τα τελευταία χρόνια προέκυψε αυτή η ανάγκη. Κυρίως τον χρόνο που ήρθα στην Αθήνα. Εύχομαι να τραβάω στη ζωή μου τέτοιους ανθρώπους. Θα ήθελα ο άνθρωπος που θα επιλέξω να με θαυμάζει και να με σέβεται”.

Παρακολουθήστε τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ