Η Λάουρα Νάργες με τον Νικηφόρο βρέθηκαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησαν για την πρώτη τους εμφάνιση στο “J2US”.

Υπενθυμίζουμε ότι η Λάουρα Νάργες αντικατέστησε την Ιωάννα Τούνη μετά την απομάκρυνσή της από το show για προσωπικούς λόγους. Η Λάουρα Νάργες έδωσε το παρασκήνιο της συνεργασίας της με το J2US λέγοντας ότι από την πρώτη στιγμή της είχε γίνει πρόταση αλλά δεν δέχτηκε λόγω της δέσμευσής της με το “The Voice”.

Μάλιστα ο Νικηφόρος αποκάλυψε on air ότι είναι προσωπικοί φίλοι με την Λάουρα, κάτι το οποίο τον κάνει να νιώθει πολύ άνετα με τη συνεργασία αλλά και ότι σε εκείνον οφείλεται η γνωριμία της Λάουρας Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι.

Σχετικά με το The Voice δήλωσε: “Ήμουν ηθικά δεσμευμένη με το The Voice παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε αποκλειστικό συμβόλαιο, απλά επειδή θέλω να τιμώ τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι έδινα μία Α προτεραιότητα, αλλά τελικά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά”.

Η παρουσιάστρια επεσήμανε ότι την αγχώνει ιδιαίτερα το ελληνικό στοιχείο αν και είναι ενθουσιασμένη: “Έκανα συνέχεια πρόβες, ανέβαινα πάνω στο καμαρίνι και έκανα συνέχεια πρόβες γιατί δεν είμαι και καθόλου χρόνο να προετοιμαστούμε”.

Τέλος, ενημέρωσε το κοινό ότι το επόμενο τραγούδι που θα τραγουδήσει με το Νικηφόρο θα είναι το “Όταν σου χορεύω” της Ρένας Μόρφη.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις της στα βίντεο που ακολουθούν:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ