Η Μαρία Κορινθίου αποχώρησε από το «Πρωινό» με την ίδια να αναφέρεται στην απόφαση αυτή, όπως και ο Γιώργος Λιάγκας. Ωστόσο, θέση πήρε και η Λίτσα Πατέρα.

«Τα γεγονότα δε γίνονται την ώρα που εγώ πηγαίνω και δεν μπορώ να σας εξηγήσω. Δεν έχω αντιληφθεί αν κάτι πήγε ή δεν πήγε καλά. Δε λύνονται οι διαφορές μέσα στο στούντιο, αν υπάρχουν», είπε η αστρολόγος.

«Η ζωή συνεχίζεται. Τι να πει το κανάλι, να κάνει κουτσομπολιό; Είναι ένα κανάλι σοβαρό. Αν κάτι δεν πάει καλά, δεν πάει καλά», σημείωσε η Λίτσα Πατέρα για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου.

κορινθίου

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην πρόβλεψη για το ζώδιό της (Αιγόκερως) και τη Νέα Σελήνη που σημειώνεται και φέρει παρεξηγήσεις και λάθη. «Λε να φύγω τώρα;», δήλωσε στη ρεπόρτερ. «Δεν θα φύγω από τον ΑΝΤ1. Είναι το αίμα μου», τόνισε.

«Πάντα αυτό το χαμόγελο θέλω να έχω στα χείλια μου και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Είμαι ένας άνθρωπος που 20 χρόνια που με γνωρίζεται με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των πραγμάτων. Όλα καλά και ευλογημένα! Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό…. και με άλλους δυο-τρεις όχι. Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

«Με κοινή λοιπόν λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα. Αποχαιρετώ με αγάπη τον @ant1tv και εύχομαι να έχουμε καλό καλοκαίρι. Όσο για εμάς, είστε η δύναμη μου και σας ευχαριστώ για όλα! Εις στο επανιδείν», σημείωσε.

photos: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ