Η Μάγισσα: Ο Αντρέι αποφασίζει να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων, την ώρα που ο Μάρκος ετοιμάζεται να χτυπήσει τους Γερακάρηδες.

Τώρα που η Θεοφανώ είναι μακριά του, κλειδωμένη στον πύργο, ο Αντρέι ακολουθεί τα ίχνη του Τζανέτου και αποφασίζει να δικαιώσει τον πατέρα του. Θέλει να καθαιρέσει τον Μάρκο και να πάρει τα ηνία της σειριάς του, την ώρα που ο καπετάνιος ετοιμάζει τη μεγάλη επίθεση εναντίον των Γερακάρηδων. Στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα», άρχίζει ο πόλεμος!

Η Μάγισσα:
Η Μάγισσα: Ο Μάρκος ετοιμάζεται να ξεκινήσει τον γδικιωμό εναντίον των Γερακάρηδων χωρίς να ξέρει τις προθέσεις του Αντρέι.

Η νέα πραγματικότητα είναι σκληρή για τη Θεοφανώ, που βρίσκεται ακριβώς στη θέση που ήθελε να αποφύγει… Αναγκασμένη να ζει κλεισμένη σε έναν οντά του πύργου των Λασκαραίων, σύγκρια του Μάρκου, ο οποίος ήδη κανονίζει τη γιορτή για τα σαραντίσματα του γιου του.

Όμως, ενώ ο καπετάνιος του πύργου ζει στον δικό του κόσμο επιβάλλοντας τη θέλησή του σε όλους, όλοι οι υπόλοιποι… βράζουν. Και η παρουσία της Θεοφανώς σίγουρα δεν βοηθά, αφού για τους περισσότερους Λασκαραίους είναι ανεπιθύμητη. Η γιορτή, δε, που ετοιμάζεται για το μωρό ξυπνά εφιαλτικές αναμνήσεις τόσο στους άρχοντες όσο και στο υπηρετικό προσωπικό.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πλέον γίνεται όλο και πιο έντονη η απειλή των Γερακάρηδων, οι οποίοι είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν τον νέο γδικιωμό. Οι κινήσεις τους, όλο και πιο προκλητικές, δείχνουν ότι ψάχνουν απλώς την αφορμή για να χτυπήσουν τους Λασκαραίους, οι οποίοι διέλυσαν τη συμφωνία τους και τους άφησαν μόνους να κυνηγήσουν το εμπόριο, δραστηριότητα τελείως άγνωστη σε μια σειριά πειρατών.

Κι όμως, ο Σπήλιος κάνει επαφές που βάζουν τους Γερακάρηδες όλο και πιο βαθιά στα λημέρια των Λασκαραίων και ο Μάρκος, εξοργισμένος, αποφασίζει να σταματήσει τον επεκτατισμό τους και να τους βάλει ξανά στη θέση τους. Όλα δείχνουν ότι ο πόλεμος των δύο οικογενειών είναι αναπόφευκτος, όμως δεν είναι και ο μόνος…

Ο Αντρέι, οχυρωμένος μαζί με τον Μπακού στη σπηλιά στην οποία ζούσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο πατέρας του, ο Τζανέτος, ετοιμάζει τη δική του επίθεση στον Μάρκο. Μια επίθεση που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για όλη την οικογένεια…

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος υποψιάζεται ότι οι Γερακάρηδες κρύβουν τον Τζανή

Ο Αντρέι, ως νόμιμος διάδοχος της σειριάς των Λασκαραίων, είναι αποφασισμένος να καθαιρέσει τον Μάρκο και να αναλάβει τα ηνία του πύργου. Και θα το κάνει όσο μεγάλο κι αν είναι κόστος της απόφασης αυτής, γνωρίζοντας ότι θα αναγκαστεί να χύσει αίμα για να τα καταφέρει.

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι αναζητά συμμάχους για την επίθεση κατά του Μάρκου και τους βρίσκει στον πύργο των Δραγουμάνων.

Κίνητρό του, πέρα από τη δικαίωση του πατέρα του, είναι και η Θεοφανώ, η οποία παραμένει κλειδωμένη στον πύργο και καταδικασμένη να περάσει μια ζωή μακριά από τον γιο της. Και ειδικά για τη Θεοφανώ, θα κάνει τα πάντα, χωρίς να υπολογίσει κανέναν εμπόδιο. Στην προσπάθειά του θα βρει απρόσμενους συμμάχους, πρόθυμους να σταθούν στο πλευρό του ακόμη και στα πιο δύσκολα…

Κι αυτά τα δύσκολα έχουν ήδη έρθει από τη στιγμή που η Δαμιανή έχει πλευρίσει τον Μιχαήλ και προσπαθεί να τον πείσει πως η Θεοφανώ αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την οικογένειά τους. Στόχος της είναι φυσικά να την εξολοθρεύσει και αφού πια έχει γεννήσει τον διάδοχο του Μάρκου, αυτό γίνεται ακόμη πιο εύκολο.

Κάποια πράγματα, όμως, είναι αδύνατο να τα ελέγξει και το πιο βασικό από αυτά είναι οι κινήσεις του Τζανή, ο οποίος δεν αργεί να προδοθεί. Το ένοχο μυστικό του αποκαλύπτεται και ο Μάρκος αρχίζει να υποψιάζεται πως ο εξορισμένος αδερφός του βρίσκεται στον πύργο των Γερακάρηδων. Κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να ξεκινήσει τον πόλεμο!

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ τρέμει τη Δαμιανή

Θολωμένος από την υποψία και μόνο ότι οι Γερακάρηδες κρύβουν τον Τζανή στον πύργο τους παρά τις ρητές του απαγορεύσεις να μην του προσφερθεί ποτέ καταφύγιο στη Μάνη, ο Μάρκος βγαίνει εκτός εαυτού. Η πρώτη στην οποία ξεσπά την οργή του είναι η Μεταξία, παίρνοντας μια απόφαση για τον γάμο τους η οποία θα φέρει νέες, ακόμη μεγαλύτερες φουρτούνες.

Η Μάγισσα: Ο Τζανής έχει βρει καταφύγιο στον πύργο των Γερακάρηδων και αυτό αποτελεί αιτία πολέμου για τον Μάρκο.

Στη συνέχεια, προσπαθώντας να επαληθεύσει την παρουσία του αδερφού του στον πύργο του Σπήλιου πριν χτυπήσει με όλες του τις δυνάμεις, αρχίζει να ερευνά και στρέφεται στον Μισέλ, θεωρώντας ότι αυτός θα ξέρει τι ακριβώς γίνεται εκεί. Έτσι, αρχίζει να τον πιέζει να του δώσει την πολυπόθητη πληροφορία, φέρνοντας τον Γάλλο σε πολύ δύσκολη θέση.

Την ίδια στιγμή, ο Αντρέι με τον Μπακού βρίσκουν καταφύγιο στον πύργο ενός άλλου καπετάνιου, πανίσχυρου και εξαιρετικά δυσαρεστημένου με τους Λασκαραίους. Εκεί, ως φιλοξενούμενοι του Δραγουμάνου, ετοιμάζουν προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις τους.

Η Θεοφανώ, στο μεταξύ, που νιώθει όλο και πιο έντονη την απειλή της Δαμιανής, εξομολογείται στον Φρίξο ότι φοβάται… Δεν μπορεί ακριβώς να το εξηγήσει, όμως η συμπεριφορά της αρχόντισσας γίνεται όλο και πιο περίεργη και ζητά για άλλη μια φορά τη βοήθειά του προκειμένου να μπορέσει να καταλάβει τι συμβαίνει.

Η μάγισσα
Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ αγγίζει την αλήθεια για το ρόλο της Δαμιανής στη δολοφονία του βρέφους.

Οι δυο τους μαζί, όπως έκαναν παλιά, θα αρχίσουν να ξετυλίγουν το κουβάρι που θα τους αποκαλύψει την ηθική αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους. Μάλλον, όμως, δεν θα προλάβουν να φτάσουν στην αλήθεια, καθώς η ώρα της κρίσης έχει φτάσει για τους δύο αιώνιους εχθρούς της Μάνης. Η επίθεση των Λασκαραίων στον πύργο των Γερακάρηδων σηματοδοτεί την αρχή του τέλους και για τις δύο σειριές…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Η ΜΑΓΙΣΣΑ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ