Τη δική της απάντηση αποφάσισε να δώσει μέσω Instagram η Μαίρη Συνατσάκη στον Ηλία Ψινάκη μετά τα όσα είπε εκείνος κατά τη διάρκεια του J2US, στο οποίο διαγωνίζεται ο σύντροφός της Ίαν Στρατής.

Η Μαίρη Συνατσάκη επιμένει πως η συμπεριφορά του Ηλία Ψινάκη προς την Κατερίνα Λιόλιου ήταν σεξιστική.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σχετικά με το χθεσινό “σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κ.Ψινλακη απέναντι στην κα. Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη.

Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές.  Το δεύτερο είναι η επιρροή του κ. Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του.

Είναι προφανές πως αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου θα έπρεπε να μείνω σιωπηλή»

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντάει μέσω Instagram στον Ηλία Ψινάκη
Η Μαίρη Συνατσάκη απαντάει μέσω Instagram στον Ηλία Ψινάκη

Τι είπε ο Ηλίας Ψινάκης στο J2US

«Εγώ θεωρώ πως είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Αυτό βοηθάει μόνο, δε μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα” είπε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Ψινάκης.

Δεν σας είχα δει ποτέ live μόνο στο ίντερνετ και είστε καταπληκτικός. Μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo. Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα» ανέφερε ο guest κριτής του J2US με τον Ίαν Στρατή να μην δίνει κάποια απάντηση. «Άρα, ούτε και εμένα» αποκρίθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ηλία Ψινάκη να μην αναφέρει κάτι τέτοιο στη συνέχεια της κουβέντας.

Ωστόσο, λίγο αργότερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε έντονα.

«Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση» είπε εκνευρισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Νίκος Κοκλώνης και έδωσε πάσα στον Ηλία Ψινάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του για όσα είπε νωρίτερα και να αποσαφηνίσει ότι δεν αναφερόταν στο metoo γενικότερα, αλλά σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Ο ίδιος μίλησε για το περιστατικό στο παρελθόν με την Κατερίνα Λιόλιου και τα σχόλια που είχε δεχθεί τότε από την Μαίρη Συνατσάκη.

«Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής -να μην λέμε κι ονόματα- και έχοντας το metoo ως σημαία… Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια.» είπε ο Ηλίας Ψινάκης ρίχνοντας τα βέλη του στην Μαίρη Συνατσάκη από τον αέρα του J2US.

«Αν έχουμε διαφορά με έναν άνθρωπο, το λύνουμε επί προσωπικού και όχι στη τηλεόραση» απάντησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε αυστηρό τόνο στο J2US.

Τι είχε συμβεί με την Μαίρη Συνατσάκη και τον Ηλία Ψινάκη


Η αντιπάθεια ανάμεσα τους ξεκίνησε το 2022 όταν ο Ηλίας Ψινάκης ως guest βρέθηκε στο X-factor. Σε ένα από τα live λοιπόν, βρέθηκε στα backstage τα οποία παρουσίαζε η Κατερίνα Λιόλιου. Θέλοντας λοιπόν να κάνει ένα “αστείο”, μιλούσε με νόημα για το μπούστο της. Ενώ, κάποια στιγμή της γύρισε την πλάτη προς το φακό και έκανε πως την κατέβασε το φόρεμα.

Η κίνηση αυτή τότε του Ηλία Ψινάκη είχε σχολιαστεί έντονα τόσο από τα social media όσο και από τις εκπομπές, με την Μαίρη Συνατσάκη να παίρνει θέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ