Καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε η Μάρα Ζαχαρέα και αναφέρθηκε τόσο στο debate όσο και στον γάμο της με τον Θόδωρο Ρουσσόπουλο.

Η anchorwoman του STAR άκουσε τον Νίκο Μουτσινά να τής λέει ότι πίστευε πως θα μαγειρεύει, κι εκείνη με χαμόγελο του απάντησε: «Θα ήθελα να προχωρήσουμε στην επόμενη ερώτηση».

Η Μάρα Ζαχαρέα μάλιστα δήλωσε: «Δεν το είχα, δεν μου βγήκε, δεν μου άρεσε; Η πεθερά μου είχε φτιάξει κάτι ωραίους κεφτέδες και ο Θόδωρος είπε: Σαν τα κεφτεδάκια της μάνας μου δεν είναι. Ο γιος μου τότε είπε: Να μια φράση που δεν θα πω ποτέ στη ζωή μου».

«Μαγειρεύει καταπληκτικά ο Θόδωρος. Σπεσιαλιτέ του το αγριογούρουνο με δαμάσκηνα», αποκάλυψε η Μάρα Ζαχαρέα.

Η Μάρα Ζαχαρέα σχολίασε παράλληλα το debate και αποκάλυψε τις άτυχες στιγμές των δημοσιογράφων!

«Αυτό που δεν έμαθε κανείς είναι ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι πάθαμε από κάτι. Έπαθα χαλάζιο από το eyeliner, η Ράνια Τζίμα έπαθε ίωση και δεν έβγαινε η φωνή. Η Σία Κοσιώνη είχε πάθει ψύξη... Ο Γιώργος Παπαδάκης έπεσε από τις σκάλες», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Ακόμα, η Μάρα Ζαχαρέα μίλησε για τις ευκαιρίες που δεν δίνονται σε νέους ανθρώπους κάνοντας την τοποθέτησή της.

Σε άλλο σημείο, η Μάρα Ζαχαρέα αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της πορεία και χαριτολογώντας έδειξε τη διάθεσή της να βοηθήσει τον Νίκο Μουτσινά και τον ΣΚΑΪ στο ενημερωτικό κομμάτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ