Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη επέστρεψε στους δέκτες μας και η Μαρία Αναστασοπούλου εντάχθηκε στην εκπομκπή μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής και η παρουσιάστρια καλημέρισαν το κοινό με θετική ενέργεια και ένανα ωραίο διάλογο.

Μ.Α. Να το πω; Καλημέρα Ελλάδα!
Γ.Π. Αγάπη μου, καλωσόρισες!
Μ.Α. Καλημέρα Γιώργο μου! Περίμενα πώς και πώς να το πω!
Γ.Π. Είναι η Μαρία Αναστασοπούλου…
Μ.Α. Και χαίρομαι πάρα πολύ που θα ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι παρέα εδώ μαζί.
Γ.Π. Είπες ότι ήταν κρυφός πόθος να συνεργαστείς με εμένα. Τι να πω εγώ για σένα;
Μ.Α. Ήμουν ο κρυφός σου πόθος; Το λες εδώ δημόσια;
Γ.Π. Βεβαίως. Άλλωστε, σε φλέρταρα επαγγελματικά εδώ και πόσο καιρό;
Μ.Α. Δύο χρόνια.

«Για μένα από αυτή την περίοδο ξεκινά η περίοδος της σκυταλοδρομίας. Δηλαδή, να δώσεις τη σκυτάλη όπως αξίζει και αρμόζει σε πρόσωπα όπως η Μαρία Αναστασοπούλου», σημείωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Καλημέρα Ελλάδα

Μάλιστα, συνέβη κι ένα χιουμοριστικό περιστατικό καθώς ο Λάζος Μαντικός θέλησε να τους πει ένα ποίημα, το οποίο προετοίμαζε για δύο εβδομάδες. Μέσα στο ποίημα γινόταν αναφορά και στο μουστάκι που έχει ο Γιώργος Παπαδάκης, το οποίο τελικά δεν έκοψε όπως έλεγε στο τρέιλερ.

«Εγώ είμαι εδώ για να κάνω εκπομπή με τον Γιώργο Παπαδάκη. Το περίμενα πώς και πώς και έχω ενθουσιαστεί με αυτή την υπέροχη ομαδάρα που με έχει αγκαλιάσει αυτές τις μέρεςΑν ο Γιώργος Παπαδάκης είχε ξυρίσει το μουστάκι, εγώ εδώ σήμερα το πρωί δεν θα ερχόμουν. Να ξέρεις Λάζο μου», ανέφερε η Μαρία Αναστασοπούλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ