Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” μίλησε η Μαρία Αντωνά και αναφέρθηκε στον Άρη Σοϊλέδη και το Survivor, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Mε τη Σοφιάννα είναι όλα μια χαρά, είναι πάρα πολύ γλυκό παιδί αλλά δεν θα ήθελα να δώσω άλλη διάσταση. Όσο το σχολιάζεις και το συζητάς επαναφέρεις πράγματα. Είπαμε πράγματα που έπρεπε να πούμε. Ήμουν πολύ σίγουρη για όλα όσα θα μου έλεγε, οπότε είμαι ok», δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος.

Μαρία Αντωνά

Στη συνέχεια συμπλήρωσε η Μαρία Αντωνά: «Δεν υπήρξε στιγμή που να αμφισβήτησα τον Άρη. Μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω μόνο σε ένα story για να δει ο κόσμος πώς είναι κάποιος να μιλά για τον άνθρωπό σου χωρίς να τον γνωρίζει, βλέποντας παρά μόνο ένα τηλεοπτικό προϊόν. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενική και ουδέτερη».

Τι είπε όμως για το κινητό και την επαφή του Άρη Σοϊλέδη με τον έξω κόσμο; «Δεν θέλω να τοποθετηθώ. Ο Άρης θα δώσει όλες τις απαντήσεις. Βλέπω νυφικά και χαρούμενα πράγματα κι έχω βρει ένα ωραίο νυφικό σε πρώτη φάση κι είμαι σε μια ωραία και δημιουργική φάση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ