Η Μαρία Μπέη κατάφερε να κερδίσει το φετινό MasterChef του STAR, ενώ ο Νίκος Τράκας ήρε δεύτερος για μόλις έναν βαθμό. Ο τελικός του tv show σημειώθηκε με επιτυχία και η Μαρία μίλησε στο Hello.gr για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Νιώθω πάρα πολύ χαρύμενη. Το περίμενα, απλά είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση όσο κι αν φαίνεται περίεργο. Οφείλω να πω όμως συγχαρητήρια στον Νίκο γιατί η διαφορά μας ήταν 1 πόντος. Του εύχομαι ό, τι καλύτερο», δήλωσε.

Πώς βίωσε όμως τη φετινή εμπειρία της στο MasterChef η Μαρία Μπέη συγκριτικά με την προηγούμενη συμμετοχή της; «Ήταν πολύ δύσκολα. Με αγαπούσαν όλοι;», είπε με διάθεση χιούμορ.

Μαρία Μπέη

Ωστόσο, η Μαρία Μπέη θέλησε να τονίσει: «Όταν θέλουμε κάτι στη ζωή μας πολύ, το πετυχαίνουμε, όσα εμπόδια και να έρθουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και να συγκρινόμαστε μόνο με τον εαυτό μας».

Η Μαρία Μπέη κέρδισε 50 χιλιάδες ευρώ, και όταν τη ρωτήσαμε αν επιθυμεί να ανοίξει κάτι δικό της, ανέφερε: «Ζω το τώρα. Έμαθα να ζω τη στιγμή. Ίσως το σκεφτώ λόταν θα είμαι πιο ήρεμη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ