Καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου και μίλησε στην παρουσιάστρια του «Happy Day» για την αίσθηση που έχει όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», στην οποία συμμετέχει ως Βάνια και παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς στον ΣΚΑΪ.

«Νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα αρχίσουν να γίνονται κάποιες συζητήσεις. Δεν ξέρω καθόλου πόσο πιθανό είναι να παραμείνουμε στον ΣΚΑΪ. Περιμένω να δω τι θα αποφασίσει ο Νίκος και τι θα συζητήσει», ανέφερε η Ματίνα Νικολάου.

Πριν λίγο διάστημα γνωστοποιήθηκε πως ο Νίκος Μουτσινάς πραγματοποίησε το πρώτο ραντεβού με τον ΣΚΑΪ, ενώ αναμένεται να συμβεί κι άλλη συνάντηση από το νέο έτος. Ωστόσο, αυτό που έχει γίνει σαφές είαι πως ο παρουσιαστής δεν επιθυμεί τη συνέχιση της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι»

Ματίνα Νικολάου

Η Ματίνα Νικολάου κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπλήρωσε: «Είμαι υπέρ των αλλαγών και των ανανεώσεων γενικότερα και στη ζωή μου και σε όλα τα πράγματα. Έχω εμπιστοσύνη στον Νίκο, είμαι μαζί του, ακολουθώ, και νομίζω πως θα πάρει τη σωστή απόφαση».

Η Ματίνα Νικολάου και ο Νίκος Μουτσινάς είναι φίλοι τα τελευταία 12 χρόνια και έπειτα ξεκίνησε και η συνεργασία τους. «Περνάω πολύ όμορφα με τον Νίκο», σημείωσε η Ματίνα Νικολάου.

Τέλος από την τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς; Η εξομολόγηση στη Φαίη Σκορδά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ