Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε το κοινό, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» του ALPHA. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το περιστατικό που συνέβη με τον Λευτέρη Κακογιαννάκη.

Ο νεαρός, που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» και τον ρόλο του Ντόντο στο MEGA, έπεσε θύμα μιας απαράδεκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς. Όπως κατήγγειλε η αδερφή του μέσα από τα social media και επιβεβαίωσε ο ίδιος, μία γυναίκα επισκέφθηκε το μαγαζί που εργάζεται και αρνήθηκε να εξυπηρετηθεί από τον Λευτέρη λόγω της μοναδικότητάς του.

Η Ναταλία Γερμανού, σχολιάζοντας αυτό έγινε, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα προς τη γυναίκα που το προκάλεσε λέγοντας: «Δεν υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι, υπάρχουν μοναδικοί άνθρωποι. Λευτέρη μου συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου…

Θα μου επιτρέψετε, ίσως λίγο τώρα υπερβαίνω κάποια όρια αλλά ποιος με σταμάτησε ποτέ από τον παρορμητισμό μου. Αν μας βλέπει η κυρία που είναι υπεύθυνη για το περιστατικό αυτό και έκανε τον Λευτέρη μας να αισθανθεί τόσο άσχημα, θέλω μόνο να της πω ένα πράγμα. Μη μας ξαναδείτε. Δε θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς. Αυτό μόνο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ