Η βόμβα που σκάει στα χέρια του Λοϊζου τον τραυματίζει σοβαρά και πυροδοτεί νέες εξελίξεις στην «Παραλία», καθώς φέρνει τον Διονύση στο στόχαστρο, με άλλον ένα νέο εχθρό εναντίον του!

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, η ένταση στα Μάταλα κλιμακώνεται, καθώς ο Λοϊζος και η Ελένη έχουν βάλει στόχο να διαλύσουν το κοινόβιο των χίπηδων και να τους διώξουν οριστικά από την παραλία. Η μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα που θέλουν να χτίσουν βρίσκεται στα σκαριά και οι χίπηδες δεν χωράνε στο χωριό, όπως το οραματίζονται.

Μόνο που οι χίπηδες είναι το πιο μικρό από τα προβλήματά τους. Ο Διονύσης, που ξέρει πολύ καλά ότι ο Παπαγιαννάκης βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία της Υπατίας και κατάφερε να ξεφύγει ατιμώρητος σκηνοθετώντας το θάνατό του, δεν έχει σκοπό να τους αφήσει να πετύχουν αυτό που θέλουν. Και οργισμένος, φτάνει στο σημείο να τους στείλει την πιο… ηχηρή προειδοποίηση.

«Η παραλία»: Λοϊζος και Ελένη προχωρούν τα σχέδια για το ξενοδοχείο, όταν μια βόμβα προσγειώνεται στο κατώφλι του σπιτιού τους.

Η βόμβα που σκάει στο κατώφλι του Λοϊζου τον τραυματίζει σοβαρά και τον στέλνει στο νοσοκομείο. Τρομοκρατημένος αλλά ζωντανός, ο κοινοτάρχης καταλαβαίνει αμέσως ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση εναντίον του και ξέρει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ.

Δίπλα του σπεύδουν οι δύο πιο κοντινοί του άνθρωποι: η γυναίκα του, η Ελένη, η οποία ενορχηστρώνει πλέον τα πάντα έχοντας πάρει το άτυπο «χρίσμα» από τον αδερφό της, και ο Τόμι, ο οποίος νοιάζεται τον Λοϊζο, όσο και αν τον έχει πληγώσει με τις μεθόδους του. Κανείς από τους δύο δεν συνειδητοποιεί ότι αυτό που συνέβη, έχει αλλάξει βαθιά τον μέχρι πρότινος ψυχρό και αδίστακτο κοινοτάρχη.

η παραλία
«Η παραλία»: Ο Λοϊζος αποφασίζει να ζήσει ελεύθερα τη σχέση του με τον Τόμι.

Έχοντας αγγίξει το θάνατο, ο Λοϊζος αποφασίζει να ζήσει επιτέλους τη ζωή του όπως θέλει και να αγκαλιάσει ολοκληρωτικά τη σχέση του με τον Τόμι. Και το πρώτο βήμα για να κάνει κάτι τέτοιο είναι να παραιτηθεί από το αξίωμά του, γι’ αυτό και ζητά από τον Καραχάλιο να συντάξει εκ μέρους του τη σχετική επιστολή.

Όμως, η Ελένη δεν θέλει ούτε να ακούσει για κάτι τέτοιο. Χρειάζεται την εξουσία και τις διασυνδέσεις του Λοϊζου στην κοινότητα και δεν σκοπεύει να τον αφήσει να παραιτηθεί. Όταν βλέπει, δε, ότι εκείνος είναι αμετάπειστος, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

«Η παραλία»: Η Ελένη δεν σκοπεύει να αφήσει τον Λοϊζο να παραιτηθεί από τη θέση του κοινοτάρχη.

Την ίδια στιγμή, ο Διονύσης συνεχίζει να αρνείται κάθε ανάμειξη στη δολοφονική επίθεση εναντίον του. Ξέρει καλά πώς να τους εκδικηθεί και για την ώρα κρατά χαμηλό προφίλ, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις που να τον εμπλέκουν στην υπόθεση.

Δεν υπολογίζει, όμως, ότι η εμπλοκή του στην υπόθεση αρχαιοκαπηλίας και η σχέση που έχει αρχίσει να δημιουργεί με την Αλίκη, που πουλάει εκ μέρους του τα αρχαία στους πελάτες της, θα του δημιουργήσει πρόβλημα με τη Συλβάννα. Εκείνη, τρελή από ζήλια τώρα που βλέπει ότι τον χάνει, αρχίζει να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον προδώσει. Και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνει είναι να ανοίξει το στόμα της στον μόνο άνθρωπο που δεν φοβάται τον Αρχοντάκη: τον Καραχάλιο!

«Η παραλία»: Η Συλβάννα ζηλεύει τη σχέση του Διονύση με την Αλίκη και σκέφτεται να τον καταδώσει στον Καραχάλιο για να τον εκδικηθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Η ΠΑΡΑΛΙΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ