Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή “Τι λες τώρα” και μίλησε για το λόγο που απείχε τηλεοπτικά τον τελευταίο καιρό αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος. Είναι αρκετά ψυχοφθόρες κάποιες διαδικασίες που περάσαμε πέρισυ. Κανείς δεν ξέρει πώς είναι να τα βιώνεις αυτά τα πράγματα. Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί δεν έχει νόημα. Τα πράγματα έχουν πάρει ένα δρόμο αλλά το να βγαίνουμε και να σχολιάζουμε ανθρώπους και καταστάσεις δεν τιμά ούτε τους θύτες ούτε τα θύματα”, σχολίασε η ηθοποιός αναφερόμενη στην προσωπική της εμπειρία σχετικά με το κίνημα Metoo.

Σχετικά με τις αντιδράσεις που ακολούθησαν τις προσωπικές της δημόσιες δηλώσεις για την κακοποίηση που υπέστη ανέφερε: “Δυστυχώς είναι εκατοντάδες οι άνθρωποι οι οποίοι ήρθαν σε επαφή μαζί μας. Πολλά από τα κορίτσια πριν καταθέσουν ήρθαν σε εμάς. Συμβαίνει σε όλους τους χώρους.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε ανοιχτά για την ιδιαίτερη σχέση της με το σύντροφο της ζωής της: Με τον Φώτη είμαστε φίλοι. Ό,τι και να γίνει εκεί στηρίζεται η σχέση όλη, είναι ο καλύτερος μου φίλος” .

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε στην ηθοποιό ότι δημιούργησαν το αφιέρωμα σε συνεργασία με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάρντο, παρά την επιθυμία του ίδιου να μένει μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας ότι αυτό το τραγούδι που παίζει στο βίντεο είναι το τραγούδι που τραγουδά συχνά με το σύζυγό της.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ