Οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι αρκετές και μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” έγινε αναφορά στη Φαιη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και στον Γιώργο Παπαδάκη και την πρωινή ζώνη του ANT1.

Ο Γιώργος Σκρομπόλας έκανε λόγο για τους τρεις παρουσιαστές και τις προετοιμασίες που γίνονται για τη νέα σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένουν στον ΑΝΤ1 και όπως τόνισε «οι τελικές υπογραφές θα πέσουν ίσως μέχρι το τέλος του μήνα».

Οι τηλεθεάσεις των εκπομπών τους ικανοποίησαν το κανάλι όμως υπάρχει μια αλλαγή για την πρωινή ζώνη του καναλιού από τη νέα σεζόν. Ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμεί να παρουσιάσει κάτι με περισσότερο ενημερωτικό ύφος. Αυτό που ανέφεραν στην εκπομπή του Mega είναι πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να βγαίνει πρώτος ο Γιώργος Παπαδάκης, να ακολουθεί ο Γιώργος Λιάγκας κι έπειτα να ακολουθεί η Φαίη Σκορδά με κάτι ψυχαγωγικό. Ωστόσο, αυτό απαιτεί τον σχεδιασμό και το κατάλληλο μοίρασμα στις ζώνες.

O ANT1 και οι ιθύνοντες σκέφτονται τις αλλαγές αυτές και πώς θα τις υλοποιήσουν και μένει να δούμε τι θα συμβεί στην πραγματικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ