Τον Σωτήρη Τσαφούλια περιμέναμε, από τον Στιβ Κρικρή μας ήρθε τελικά. Η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix, είναι επιτέλους γεγονός. Ο σκηνοθέτης της ταινίας The Waiter, έκανε το deal με την online streaming πλατφόρμα, ανοίγοντας το δρόμο και για άλλες ελληνικές παραγωγές.

Η εν λόγω ταινία διέπρεψε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, με την αναγνώριση να έρχεται και από το ίδιο το Netflix, το οποίο προβάλλει το The Waiter σε 17 χώρες της Ευρώπης.

Netflix: Στην πλατφόρμα η ελληνική ταινία που διέπρεψε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Από την άλλη, ενώ είναι ελληνική παραγωγή, για τους Έλληνες συνδρομητές του Netflix δεν είναι διαθέσιμη η ταινία. Ειδικότερα, όπως αναφέρει και ο σκηνοθέτης στην ανακοίνωσή του, οι χώρες στις οποίες προβάλλεται μέσω του Netflix είναι οι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχία/Σλοβακία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Το καστ του The Waiter συμπληρώνουν οι: Άρης Σερβετάλης, Γιάννης Στάνκογλου, Chiara Gensini, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Mαρία Καλλιμάνη και Αντώνης Μυριάγκος.

Διαβάστε περισσότερα στο Nitro.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ