Η Sarah Jessica Parker πυροδότησε φρενίτιδα των θαυμαστών με τις νέες φωτογραφίες για το reboot του “Sex and the City” και είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μια ημέρα από τότε που μπήκε για πρώτη φορά στο Manolo Blahniks της.

Η διάσημη star εμφανίστηκε σε ένα νέο promo για το “And Just Like That” που κοινοποιήθηκε στο Instagram και σε αυτό, ο εμβληματικός χαρακτήρας της Sarah, Carrie Bradshaw, φάνηκε να μην έχει μεγαλώσει.

Στη φωτογραφία, η Sarah Jessica Parker στεκόταν σε μια αρκετά εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα και κοιτούσε με λατρεία πολλά ζευγάρια παπουτσιών, ενώ φορούσε μια πετσέτα στο κεφάλι της και φαινόταν άκρως λαμπερή. Μάλιστα πίσω της φαίνονταν κουστούμια, τα οποία θυμίζουν τα suits του Mr Big!

Sarah Jessica Parker

Οι θαυμαστές άρχισαν αμέσως να σχολιάζουν με πολλούς από αυτούς να εικάζουν την πλοκή. Ο ένας έγραψε: «Είναι τα γαμήλια παπούτσια» και ένας άλλος πρόσθεσε: «Υπάρχουν ανδρικά κοστούμια στο πίσω μέρος! Δεν σκοτώνουν τον Mr Big !! Ευχαριστώ @justlikethatmax η καρδιά μου δεν θα άντεχε άλλη απώλεια».

Ακόμα, πολλοί ήταν εκείνοπου ανέφεραν ότι δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τον Δεκέμβριο -όπου θα ξεκινήσει η σειρά στο HBO Max- και υπήρξαν πολλές αναφορές για το πόσο ενθουσιασμένοι είναι. Στο “And Just Like That” θα επιστρέψουν όλα τα αστέρια της εμβληματικής σειράς, εκτός από την Kim Cattrall, η οποία έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται να επαναλάβει τον ρόλο της.

Η σειρά κυκλοφόρησε από το 1998-2004 και ακολούθησαν δύο ταινίες, μία το 2008 και μια συνέχεια το 2010, ενώ στα νέα επεισόδια θα περιηγηθούμε στις περίπλοκες ζωές και στις φιλίες των γυναικών στα 50 τους.

Mια σκηνή από τα νέα επεισόδια, όπου οι φίλες αγκαλιάζονται και δείχνουν ότι η φιλία αποτελεί σημαντική αρετή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SEX AND THE CITY, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ