Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα απασχολούν ιδιαίτερα, καθώς η δεύτερη φαίνεται να έχει σχέση με τον πρώην σύντροφο της πρώτης Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Τρίτης, μέσα από το «Happy Day», θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο κύμα μίσους που έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες η Δανάη Μπάρκα.

«Πέρα από την άποψη που μπορεί να έχει ο καθένας μας για αυτή την ιστορία, που δεν μπορούμε να έχουμε και άποψη γιατί ποτέ δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα. Μπορεί να διαφωνούμε με την επιλογή της να συνδεθεί ή να μην συνδεθεί με έναν άνθρωπο που της σύστησε μια κοπέλα με την οποία έκαναν παρέα.

Αυτό όμως είναι κάτι άλλο. Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα σε έναν λογαριασμό στο Instagram και στο Twitter και να του ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους και να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού, πρέπει να το μετριάσουμε. Για να μπήκε η Δανάη Μπάρκα στη διαδικασία να απενεργοποιήσει τα σχόλια και να μπλοκάρει κόσμο, σημαίνει ότι δέχεται ένα κύμα μίσους», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Η Κατερίνα έκανε unfollow τη Δανάη Μπάρκα αλλά και οι δύο ακολουθούν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά, παρόλο που έχουμε συνηθίσει να απαντά σε πράγματα που εμπλέκεται», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ