Από την ημέρα που η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στον Γιάννη Στάνκογλου και τον φημολογούμενο νέο του έρωτα, έχει προκληθεί φρενίτιδα. Μετά την αναπαραγωγή λοιπόν, η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί και σήμερα δημόσια σχετικά με το ρεπορτάζ που ανέδειξε πρώτα το «Happy Day».

«Με αφορμή όλα όσα έγιναν με τον Γιάννη Στάνκογλου, με στεναχώρησε πάρα πολύ η τροπή που πήρε. Θεωρώ ότι ο τρόπος που παίξαμε εμείς αυτό το θέμα, όπως το παίξαμε, ότι ένας νέος, όμορφος άντρας – δημοσιοποιημένα χωρισμένος – μάλλον ερωτεύτηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν ήταν κάτι για να τον στεναχωρήσει.

Απλά μετά άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, συνέχισαν άλλοι, είπαν ονόματα που δεν ίσχυαν, είπαν πράγματα που δεν ίσχυαν. Ενεπλάκησαν τρίτα πρόσωπα. Έκαναν μάθημα ηθικής και δημοσιογραφίας άνθρωποι που έχουν κάνει χειρότερα πράγματα. Μένω στην ουσία, όταν με πήρε ο Γιάννης Στάνκογλου και μου μίλησε ευγενικά και κατάλαβα ότι στεναχωρήθηκε με αυτή την ιστορία, του είπα “Γιάννη μου γράψε λάθος και πρώτη θα βγω να το πω”. Το να έχεις το θάρρος να καταλάβεις ότι κάπου μπορεί κάποιον να τον στεναχώρησες και να κάνεις ένα βήμα πίσω για μένα είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Έτσι πορεύομαι εγώ», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ