Στην εκπομπή “Happy Day” φιλοξενήθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου και αναφέρθηκε στον γάμο της, τον Άρη Σερβετάλη και μάλιστα μια τοποθέτησή της έκανε την οικοδέσποινα της εκπομπής να ενθουσιαστεί.

Η δημοφιλής ηθοποιός ξεκαθάρισε πως μετά τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια «δεν έχει αλλάξει τίποτα» και τόνισε ότι «είναι όλα όπως πριν».

Τόνια Σωτηροπούλου

Παράλληλα, η Τόνια Σωτηροπούλου διευκρίνισε ότι δεν αγχώθηκε καθόλου για την οργάνωση του γάμου της, και όπως είπε: «Ήταν ένα πάρτυ που το απολαύσαμε πολύ».

Σε άλλο σημείο, δήλωσε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι δεν την ενόχλησε το ότι οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να καλύψουν το θέμα του γάμου τους στην Ύδρα, καθώς όπως ανέφερε δεν κρύφτηκαν, υπογραμμίζοντας ότι «ο καθένας κάνει τη δουλειά του». Επιπλέον, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε: «Το θεωρώ ψεύτικο να πω ότι με ενόχλησε που το έψαξαν οι δημοσιογράφοι. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μέρος της δουλειάς μου… Όσο χρειαζόμαστε εμείς τον κόσμο των Media άλλο τόσο μας χρειάζεται κι εκείνος». Αυτή η τοποθέτηση ενθουσίασε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία είπε ότι θα ήθελε να τη χειροκροτήσει, λόγω της «ψύχραιμης και νηφάλιας τοποθέτησης».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για την ψυχοθεραπεία που κάνει από την ηλικία των 19 ετών, ενώ εξέφρασε την άποψή της για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση “Ρινόκερος”, λέγοντας: «Θεωρώ κουραστικό να κάνουμε οποιοδήποτε θέμα πολιτικό ζήτημα». Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στον «Άνθρωπο του Θεού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ