Η Βίκυ Καγιά φιλοξενήθηκε στον αέρα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε ανοιχτά για το λόγο που απομακρύνθηκε από το GNTM, για τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα αλλά και για την παρουσία της στο DWTS.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε με ιδιαίτερα νοσταλγική διάθεση για τα δύσκολα χρόνια της εργασίας της στο εξωτερικό: “Το μόντελινγκ ήταν πολύ σκληρό στα χρόνια μου. Τότε δεν είχες φωνή. Οι bookers και τα πρακτορεία ήταν κυρίαρχοι.

Έπρεπε να αποδείξεις στους bookers με το book και την προσωπικότητά σου ότι είσαι καλύτερη απ’ την άλλη. Έπρεπε να δεχτώ ότι είμαι η καμία και ότι πρέπει να ξεκινήσω απ’ το μηδέν. Σε μια τρυφερή ηλικία το να πάρεις αυτή την απόφαση είναι πολύ δύσκολο,”συμπλήρωσε.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε με ειλικρίνεια και για την επαφή της με το θέατρο αλλά και για τα ατυχή της επαγγελματικά βήματα: “Δεν έχω το σθένος να υποστηρίξω το θέατρο. Δεν έχω το ταλέντο, ούτε το σθένος να χαθώ μέσα σ’ ένα ρόλο”. Στο πλαίσιο αυτό έκανε δηλώσεις και για την πιο ατυχή της συνεργασία σύμφωνα με την ίδια στον “Πρωινό Καφέ”.

Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί στην εξαιρετική συνεργασία της με την ομάδα της. Σχετικά με τη συνεργασίες της σχολίασε: “Με απασχολεί πολύ η συνεργασία και με απογοητεύει όταν υπάρχουν αρπακτικά που δεν συντονίζονται με την ομάδα και προσπαθούν να κερδίσουν ό,τι μπορούν από τον εαυτό τους. Μ’ ενοχλούν επίσης τα ψέματα.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο GNTM: Το GNTM μου λείπει αλλά από την άλλη μετά από πέντε χρόνια με σύζυγο και παιδιά, έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου αν χάσεις τον εαυτό σου τι άλλο μπορείς να δώσεις.”

Δείτε τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ