Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε on camera πως εκείνη και ο Γιώργος Καράβας, τους οποίους παρακολουθούμε στο GNTM, έχουν καβγαδίσει μεταξύ τους, ενώ παράλληλα σχολίασε την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο tv show.

«Έτσι κι αλλιώς θα επέστρεφε ή στον ημιτελικό ή στον τελικό, οπότε πάμε βάσει προγράμματος», είπε η παρουσιάστρια. «Ακούστηκε ότι επιστρέφει λίγο νωρίτερα για να ανέβουν τα νούμερα», είπε η ρεπόρτερ με αποτέλεσμα την έκρηξη του Τάσου Σοφρωνίου. «Θέλω να μου πεις σε παρακαλώ από πού ακούγονται όλα αυτά και δεν ξέρουμε εμείς. Πώς γίνεται να τα ακούτε όλα εσείς κι εμείς να μην ακμούμε τίποτα», είπε. Ο Γιώργος Καράβας έδωσε τη δική του απάντηση, ενώ ο Τάσος Σοφρωνίου ανέφερε; «Αυτές δεν είναι ερωτήσεις. Κάποιοι είπαν και κάποιοι είπαν. Ο καθένας ας λέει ό, τι θέλει».

Σε άλλο σημείο, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε τον καβγά της με τον Γιώργο Καράβα, λέγοντας: «Τσακωθήκαμε. Είναι κακό αυτό; Οι ειλικρινείς και ανθρώπινες σχέσεις έχουν και τσακωμούς». Σε παλαιότερες δηλώσεις της, ωστόσο, δεν είχε αναφερθεί σε αυτό υπεκφεύγοντας και τονίζοντας: «Οι φημολογίες είναι φημολογίες».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος από το «Πρωινό μας», η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε τον λόγο και απασφάλισε για τον Τάσο Σοφρωνίου.

«Να του πω πολύ φιλικά να είναι λίγο πιο ευγενής και ήρεμος μαζί μας. Να μας μιλά έτσι απότομα και να αδειάζει τους δημοσιογράφους που παρακολουθούν ένα πρόγραμμα και καταθέτει άποψη… Και στο reality τον έχω παρακολουθήσει και είναι αγενής. Δεν με αφορά η έντασή του, είναι αγενής. Μιλά απαξιωτικά και για τους δημοσιογάφους και για όσα λέμε και για όσα θέλουμε να πιστεύουμε. Εμένα δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα», ανέφερε.

Η Βίκυ Καγιά παίρνει θέση για Σοφία Χατζηπαντελή και Μαίρη Βιτινάρος – Οι διαφορές των δύο κυριών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ