Η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε στην εκπομπή «Breakfast@star» και μίλησε για την πρεμιέρα του «Asia Express», που κάνει πρεμιέρα απόψε στο Star στις 21:00. To «Asia Express» είναι το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες.

Το συναρπαστικό παιχνίδι, θα καθηλώσει με τη δράση, την ένταση, το απρόοπτο αλλά και με τα απαράμιλλης ομορφιάς και μοναδικότητας, τοπία, από χώρες τόσο διαφορετικές, που θα τις ανακαλύψει το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, όμως, αναφέρθηκε στην μετάβαση από το GNTM στο νέο παιχνίδι του καναλιού και δήλωσε: «Δεν θεωρώ ότι δεν έχουν σχέση, γιατί η μόδα είναι πάνω από όλα περιπέτεια, να ζεις κάθε μέρα διαφορετικά τις συνθήκες, να εξελίσσεσαι και να ταξιδεύεις. Πιο μόδα δεν το λες». «Μία που με πήραν τηλέφωνο, μία που είπα “ναι” και μετά έκανα ραντεβού. Το λατρεύω αυτό το παιχνίδι και τα 9 ζευγάρια που συμμετέχουν», σημείωσε σε άλλο σημείο η συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη.

Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Εγώ προηγούμαι της αποστολής των ζευγαριών», ανέφερε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και υπεισήλθε σε λεπτομέρειες για το tv show που λαμβάνει χώρα στην Ασία και τόνισε ότι οι διαγωνιζόμενοι θα στηριχθούν στη βοήθεια των ντόπιων. Παράλληλα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η δυκολότερη δοκιμασία που δεν μπόρεσε να φέρει εις πέρας αφορούσε το ύψος και δύο που αφορούσαν την οσμή.

Ωστόσο, η Ζενεβιέβ Μαζαρί σχολίασε τον πέμπτο κύκλο του GNTM, παρόλο που απέχει πλέον. Η ίδια συμμετείχε στο fashion tv show για τέσσερεις σεζόν. Η Ζενεβιέβ, λοιπόν, έκανε μια ειλικρινή τοποθέτηση, λέγοντας: «Εννοείται ότι βλέπω GNTM. Κάθομαι στον καναπέ με τις φίλες μου και κάνω chat με τις άλλες. Γελάω, στεναχωρέμαι, τσαντίζομαι, διαφωνώ και συμφωνώ κάθετα. Αν ήμουν εκεί θα είχα πιαστεί μαλλί με μαλλί, θα είχα γελάσει, θα είχα σπρώξει. Αλλά αυτό δεν είναι το GNTM; Αυτό δεν είναι και η μόδα; Να λέμε μου αρέσει και δεν μου αρέσει».

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ο θάνατος της μητέρας της, ο ψυχολόγος και το GNTM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΕΝΕΒΙΕΒ ΜΑΖΑΡΙ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ