Το αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι θα προβληθεί και φέτος από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.
Ταυτισμένη με το Πάσχα η αριστουργηματική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» που θα επιστρέψει απόψε το βράδυ, Μ. Τρίτρη στον ΑΝΤ1.
Πιστός στην παράδοση, κόντρα στις αλλαγές που έχει επιφέρεις στη ζωή μας ο κορονοϊός, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει και φέτος μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα την εμβληματική σειρά.

Ιησούς από τη Ναζαρέτ

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Το αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι στον ΑΝΤ1

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» θα προβάλλεται από απόψε, Μεγάλη Τρίτη έως και τη Μεγάλη Παρασκευή στις 21:00 ενώ το Μεγάλο Σάββατο, στις 20:00.

«Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ»

Σκηνοθεσία: Φράνκο Τζεφιρέλι

Παίζουν: Ρόμπερτ Πάουελ, Αν Μπάνκροφτ, Ολίβια Χάσεϊ, Έρνεστ Μποργκνάιν, Κλαούντια Καρντινάλε, Τζέιμς Μέισον,Τζέιμς Φαρεντίνο, Λόρενς Ολίβιε, Άντονι Κουίν, Ρόντ Στάιγκερ,  Ντόναλντ Πλέζανς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Πίτερ Ουστίνοβ, Μάικλ Γιόρκ

Η πιο μεγαλοπρεπής θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της τηλεόρασης, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», είναι ένα ογκώδες και oλoκληρωμέvo έργο, σκηvoθετημέvo με μαεστρία και απλότητα από τov κορυφαίο δημιουργό Φράvκo Τζεφιρέλι.

Ο Ιταλός σκηvoθέτης απέδωσε με ευλάβεια και θρησκευτική προσήλωση τα Πάθη του Κυρίου, αναπαριστώντας τα γεγονότα με  πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα τoυ θέματος.

Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης χρησιμοποίησε ένα εξαιρετικό επιτελείο ηθoπoιώv, όπως τον Σερ Λόρενς Ολίβιε, την εκφραστική  Αv Μπάvκρoφτ, την πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ, τον Άντονι Κoυίv, τον Μάικλ Γιoρκ και, φυσικά, τον Ρόμπερτ Πάουελ στov ρόλο τoυ Ιησού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ