Στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ1 «Ηλέκτρα», η ζωή του Παύλου κρέμεται από μια κλωστή, ενώ Νικόλας και Κατερίνα ανταλλάζουν ένα παθιασμένο φιλί!

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ που υπογράφει η Φαίδρα Στάθη στο περιοδικό «Τηλέραμα» για τη σειρά της ΕΡΤ1, καθώς το αυτοκίνητο της νύφης ξεκινά για την εκκλησία, η Ουρανία φεύγει αναστατωμένη από το σπίτι της και κατευθύνεται προς το δάσος… Ο Σταύρος τη βλέπει, την ακολουθεί από απόσταση και, όταν την πλησιάζει, την αρπάζει στην αγκαλιά του, στο χείλος του γκρεμού…

Ηλέκτρα
«Ηλέκτρα»: Ο Σταύρος προλαβαίνει την Ουρανία πριν πηδήξει στο γκρεμό…

Ο Νώντας βρίσκει τη μητέρα του να τσακώνεται ξανά με τον Μάρκο και γεμίζει υποψίες. Ο Νικόλας πηγαίνει στο σπίτι της Μάρως, όπου θα πιαστούν στα χέρια με τον Μίμη. Ο χωροφύλακας θα βρεθεί πρώτη φορά πίσω από τα κάγκελα.

Η Φιλιώ τρέχει στο αρχοντικό των Βρεττών. Έπειτα από τόσο καιρό, ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει πόσο σκοτάδι κρύβει μέσα του ο Νικόλας… Η Νεφέλη κατεβαίνει τα σκαλιά και αντικρίζει όλη την οικογένειά της στο σαλόνι. Στο δεξί της χέρι κρατά ένα μαχαίρι. Με τρεμάμενη φωνή, απειλεί τους γονείς της ότι θα βάλει τέρμα στη ζωή της αν δεν την αφήσουν να είναι με τον Παύλο… Η Ηλέκτρα παγώνει.

Εκδικητική μανία

Η Φιλιώ είναι σοκαρισμένη από την εκδικητική μανία του Νικόλα. Παρά τις παραινέσεις της Τιτίκας, όμως, εκείνη φαίνεται αποφασισμένη να κλείσει συμφωνία με τον διάβολο…

«ΗΛΕΚΤΡΑ» στην ΕΡΤ1
«Ηλέκτρα»: Όταν το σκίτσο του Παύλου βγαίνει στα πρωτοσέλιδα, ο τρόμος της Ασφάλειας επιστρέφει…

Το σκίτσο του Παύλου κυκλοφορεί στα πρωτοσέλιδα και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή… Ένας να αναγνωρίσει τον Στρατή Δανέζη, και το κολαστήριο της Ασφάλειας στην οδό Μπουμπουλίνας θα είναι για εκείνον μονόδρομος. Ο Μάρκος και η Ζωή συναντιούνται κρυφά στο μαγαζί, ενώ ο Νώντας και ο Χάρης κατευθύνονται προς αυτό.

Η Νεφέλη το σκάει και χτυπάει μες στη νύχτα την πόρτα του Παύλου. Φοράει ένα όμορφο φόρεμα, είναι βαμμένη, εκείνος ανοίγει και όταν την κοιτάζει τα χάνει. «Δεν είμαι κοριτσάκι, δεν το βλέπεις;» του λέει με νόημα. Την επόμενη μέρα έξω από την πόρτα του θα βρεθεί η Ηλέκτρα. Ουρλιάζει να της ανοίξει, αλλιώς θα τη σπάσει.

Λάθος παραλήπτης

Το γράμμα του Βασίλη φτάνει επιτέλους στο σπίτι της Ουρανίας, αλλά δεν καταλήγει στα χέρια της. Ο Βρεττός πηγαίνει να συναντήσει τον Στέργιο και του αποκαλύπτει το σχέδιό του για τον Βασίλη. Η πόρτα του Παύλου θα χτυπήσει για τρίτη φορά. Μόνο που αυτός που τη χτυπάει είναι ένας άγνωστος άντρας, ο οποίος, όταν μπαίνει μέσα, τον ακινητοποιεί…

«Ηλέκτρα»: Ο Βρεττός αποκαλύπτει στον Στέργιο το σχέδιό του για τον Βασίλη.

Η Νεφέλη απαιτεί να μάθει την αλήθεια από την Ηλέκτρα: πείραξε το σκίτσο του Φιλίππου για να τον προστατεύσει; Γιατί γνωρίζει την αληθινή του ταυτότητα και πώς γίνεται να την εμπιστεύεται τόσο πολύ; Ο Βρεττός αποφασίζει να κάνει μια συζήτηση με τον Νικόλα: «Σε εμπιστεύομαι και σου δίνω το μαχαίρι» του λέει. Το ερώτημα είναι αν ο Νικόλας θα αποφασίσει να του το καρφώσει…

Νέες εντάσεις

Ο φάκελος του Γκίκα φτάνει στον εισαγγελέα, προμηνύοντας νέες εντάσεις, ενώ κανένας στο νησί δεν μπορεί να εντοπίσει τον εξαφανισμένο Παύλο… Ο Νικόλας ακούει ξανά το κασετοφωνάκι. Την Πόπη, τις κραυγές της, το έγκλημά του… Σε μια στιγμή έντασης, το πετάει και το σπάει. Η Νεφέλη, χαμένη στις σκέψεις της, αναλογίζεται όλα όσα έχουν συμβεί με τον Παύλο και τη μητέρα της.

«Ηλέκτρα»: Ο Νικόλας λυγίζει όταν ακούει ξανά το κασετοφωνάκι της Πόπης.

Στο μεταξύ, όλοι νομίζουν ότι ο Παύλος το έχει σκάσει. Ο Σωτήρης, έξαλλος, απαιτεί από τον Χάρη να στείλει σήμα στα κεντρικά για να τον εντοπίσουν. Ο Νικόλας συναντά την Κατερίνα στο ναυπηγείο και φιλιούνται με πάθος. Ο Νώντας στήνει πάρτι, με σκοπό να πιάσει στα πράσα τον Μάρκο με την Κατερίνα. Όταν φεύγουν όλοι, ο Μάρκος συναντιέται με μια γυναίκα και ο Νώντας τούς βλέπει… Βλέπει τον αδελφικό του φίλο αγκαλιά με τη μάνα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ