Στην Κύπρο βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την παρουσίαση προγράμματος του Omega channel το οποίο αναμεταδίδει και το «Shopping Star»

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις πρώτες αντιδράσεις μετά την πρεμιέρα της, και δήλωσε αρκετά ευχαριστημένη για το νέο της ξεκίνημα στην παρουσίαση της εκπομπής μόδας.

«Τον είδα τον εαυτό μου, πιο πολύ για να καταλάβω τις αλλαγές πρέπει να κάνω. Σίγουρα πάντα βρίσκεις κάτι και εξελίσσεσαι και μαθαίνεις πράγματα. Μου αρέσει πάρα πολύ το project.

Φυσικά και βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι μέρος της δουλειάς μας αυτό. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τα νούμερα τηλεθέασης και με καλοδεχτήκανε πολύ όμορφα. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο γι΄αυτό. Ήταν από τα μεγαλύτερα άγχη μου αυτό γιατί είναι μια εκπομπή που μετρά πολλά χρόνια, την αγαπάει πολύ ο κόσμος, θέλω πάρα πολύ να συνεχίσει να την αγαπάει και να περνάει καλά», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσο για την Βίκυ Καγιά που παρουσίαζε 7 χρόνια το Shopping Star είπε: «Φυσικά και θα συγκριθώ με τη Βίκυ Καγιά. Μια εκπομπή μετά από 7 χρόνια, πολύ πετυχημένη, με μία γυναίκα που την έκανε καταπληκτικά, που ο κόσμος το αγάπησε, το λάτρεψε, φυσικά και θα συγκριθώ. Ανήκουμε και στον ίδιο χώρο, έχουμε έρθει από το ίδιο πρόγραμμα γιατί εγώ ήμουν στο GNTM, έτσι ξεκίνησα», δήλωσε  η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Δεν έχω λάβει μήνυμα από τη Βίκυ Καγιά μετά την πρεμιέρα του Shopping Star, αλλά μπορεί να περιμένει να το δει λίγο παραπάνω». 

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ