Οι δύο πρωταγωνιστές του «Προξενιού της Ιουλίας», Μελέτης Ηλίας και Ευγενία Ξυγκόρου, που έχουν συγκλονίσει με τις ερμηνείες τους, προανήγγειλαν ένα συγκλονιστικό φινάλε στη σειρά.

Καθώς η σειρά του ALPHA φτάνει στη δραματική της κορύφωση, οι σκηνές μεταξύ του Μελέτη Ηλία, ο οποίος υποδύεται τον Γιωργίκη, και την Ευγενία Ξυγκόρου, στο ρόλο της Ιουλίας, γίνονται όλο και πιο σοκαριστικές. Η βία με την οποία αντιμετωπίζει ο άντρας τη σύζυγό του, λέει πολλά για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία του τότε, αλλά και του σήμερα.

H Ευγενία Ξυγκόρου στα γυρίσματα του «Προξενιού». (Photo: instagram/evgeniaxyg)

Για τους δύο πρωταγωνιστές του «Προξενιού», αυτά τα γυρίσματα ήταν αληθινή δοκιμασία. «Όταν διαβάσαμε τις σκηνές της κακοποίησης, αναρωτιόμασταν πώς θα το γυρίσουμε όλο αυτό. Αλλά έτσι όπως έγινε στο γύρισμα, κομμάτι-κομμάτι, μπορώ να πω ότι πέρασα και πάρα πολύ ωραία. Δεν ήταν τόσο δύσκολες, θέλουν συγκέντρωση και προσοχή», είπε η Ευγενία Ξυγκόρου.

Ο Μελέτης Ηλίας από την πλευρά του, ο οποίος καταφέρνει να αποτυπώσει τον εκτός κάθε ελέγχου Γιωργίκη, εξήγησε: «Το κύριο μέλημά μου σε αυτές τις σκηνές, που καλούμαι να κάνω το ρόλο του κακοποιητή, δεν ήταν το αποτέλεσμα. Αυτό είναι συνολική δουλειά και περισσότερο δουλειά του σκηνοθέτη. Το μέλημα του ηθοποιού προς τον συνάδελφο είναι να γίνει με ένα τρόπο ώστε να νιώσει άνετα και ασφαλής απέναντι σε αυτό που έχει να αντιμετωπίσει».

το προξενιό της ιουλίας
Όπως δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας, κύριο μέλημά του στις σκηνές κακοποίησης ήταν να κάνει τη συμπρωταγωνίστριά του να νιώσει άνετα. (Photo: instagram/meletis_ilias)

Και φαίνεται πως αυτό που ήθελε το πέτυχε εξαιρετικά, καθώς η συμπρωταγωνίστριά του δεν δίστασε να παραδεχθεί: «O Μελέτης είναι χαρισματικός άνθρωπος και είναι απίστευτο να δουλεύεις μαζί του, νιώθεις ασφάλεια. Τον κοιτάς και ξέρεις ότι όλα είναι καλά. Όταν γύρισα σπίτι ένιωσα ότι ανέβασα πυρετό από την κούραση, όχι από τις σκηνές».   

Όσο για το τι θα γίνει στο φινάλε της σειράς, που οδεύει σιγά σιγά προς την ολοκλήρωσή της; «Η εξέλιξη που θα έρθει θα είναι κάτι που πραγματικά δεν περνά από το μυαλό μας, γιατί προστίθενται κάποιες πληροφορίες που θα δουν το φως», αποκάλυψε ο Μελέτης και παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα:

μελέτης ηλίας
O γάμος με τον Προβιό ήταν η αρχή του κακού για την Ιουλία. (Photo: instagram/meletis_ilias)

«Το να βλέπεις έναν άνθρωπο να κακοποιεί τις γυναίκες θα πρέπει να λειτουργήσει στη σημερινή κοινωνία σαν ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Είναι κάτι πολύ σκληρό που γινόταν κατά κόρον τότε και δυστυχώς γίνεται και σε μεμονωμένα περιστατικά σήμερα».

Η Ευγενία Ξυγκόρου συμπλήρωσε: «Έχει αλλάξει η κατάσταση σήμερα γιατί έχουμε άλλη αντίληψη. Αλλά συμβαίνει κι έχω γνωρίσει κόσμο που μου έχει πει “το περνάω όλο αυτό” και έπαθα σοκ. Και αναρωτιέμαι ποια είναι η δουλειά μου σαν ηθοποιός; Αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να δείξουμε ότι συμβαίνει».  

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Μελέτη Ηλία και της Ευγενίας Ξυγκόρου στο «Καλύτερα δε γίνεται»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ