Ιωάννα Μαλέσκου: «Αποφεύγω να μιλάω για την Ελένη Μενεγάκη, εκτιμώ την οικογένεια που έχει χτίσει»

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της αλλά και για τις σχέσεις της με τη Δανάη Μπάρκα και την Ελένη Μενεγάκη.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Αποφεύγω να μιλάω για την Ελένη Μενεγάκη, εκτιμώ την οικογένεια που έχει χτίσει»

Για το TV Queens, τα σχόλια που δέχτηκε και το άδοξο τέλος του, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε: «Το ‘χω συνειδητοποιήσει, υπάρχει αυτή η γλυκιά αίσθηση ότι όλα κύλησαν ωραία. Στην αρχή που μας ανακοινώθηκε το πρόωρο τέλος ήθελα να διαρκέσει λίγο παραπάνω. Τώρα που βλέπω ότι μπαίνει το καλοκαίρι, καταλαβαίνω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο».

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τη σχέση της με τη Δανάη Μπάρκα και τους συνεργάτες της: «Δεν υπάρχει κανένα beef με την εκπομπή της Δανάης. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαν επικοινωνήσει μαζί μου η Δέσποινα Καμπούρη και ο Άρης Καβατζίκης και τους είχα πει ότι με χαρά να το βλέπαμε. Έκτοτε δεν ξαναεπικοινωνήσαμε».

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε επίσης και στα σχόλια που έχει δεχτεί για τις ομοιότητές της με την Ελένη Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς είναι τα πράγματα ανάμεσά τους: «Γενικώς το να θέλεις να παρουσιάσεις οποιονδήποτε και να τον προορίζεις με κάποιον σκοπό, κυρίως για να αντικαταστήσει – έστω και αόριστα – ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που είναι γνωστό είναι λάθος. Δεν θα το άφηνα ποτέ για τον εαυτό μου να γίνει, γι’ αυτό και με στεναχωρούσε αυτή η σκιά που με ακολουθούσε και που άλλοι άνθρωποι προσπαθούσαν να μου δώσουν, ότι προσπαθώ να μιμηθώ και να πάρω τη θέση της Ελένης Μενεγάκη.

Εννοείται ότι θα πήγαινα με μεγάλη μου χαρά αλλά δεν πηγαίνω πουθενά ακάλεστη. Αποφεύγω να μιλάω για την Ελένη Μενεγάκη αλλά είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ σε επίπεδο προσωπικό, από την πλευρά της οικογένειας που έχει χτίσει. Από την άλλη, είναι μία γυναίκα που έχει μία αδιάλειπτη επιτυχημένη πορεία όλα αυτά τα χρόνια και το όνομα που έχει χτίσει. Δεν την έχω γνωρίσει αλλά δεν θα επιδίωκα κάτι. Δεν ξέρω και τι γνώμη έχει για μένα μετά από όλα όσα έχει ακούσει», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ