Σε βραδινή έξοδο απαθανατίστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, το βράδυ της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνη σε σχέση με τη σύγκρισή της με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για τον χαρακτηρισμό «σοβαροφανής» που της προσέδωσε.

«Ειλικρινά τώρα, πιστεύει η γλυκύτατη, πανέμορφη και υπερταλαντούχα Ιωάννα ότι την ενδιέφερε την Μενεγάκη, αν την έλεγαν “Μενεγάκη της Κρήτης”; Ούτε την έβλεπε η Μενεγάκη. Δηλαδή, ειλικρινά», ήταν το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για το οποίο η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Α, έτσι είπε; Ο γλυκούλης… Εντάξει, μπορεί να πει ό,τι θέλει, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Φαντάζομαι. Ο καθένας λέει την άποψή του ελεύθερα. Να είναι καλά».

Στη συνέχεια, όταν την ενημέρωσαν πως ο παρουσιαστής τη χαρακτήρισε «σοβαροφανή», η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε:  «Καλέ, πλέξανε εγκώμιο. Να είναι καλά. Για εκείνους μπήκε σίγουρα καλά η χρονιά. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι στα λεγόμενά τους, δεν τα άκουσα. Σοβαροφανής σίγουρα δεν είμαι. Δε ξέρω πως προκύπτει το σοβαροφανής, ας μας εξηγήσει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ