Ένα μήνυμα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο έστειλε η Ιωάννα Μαλέσκου από τον «αέρα» της εκπομπής της Love It, το πρωί της Δευτέρας. Αφορμή στάθηκε μία φράση που χρησιμοποίησε ο συνεργάτηςς της Χάρης Γιακουμάτος.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν οφείλουμε να έχουμε μετεωρολογικές γνώσεις»

«Στο μάτι του κυκλώνα; Θα μας ακούει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος έχει δώσει μία ιδιαίτερη εξήγηση σε αυτό που σημαίνει. Ευχαρίστως θα του στείλω ένα μήνυμα να του πω τι ακριβώς σημαίνει για εμάς που δεν έχουμε μετεωρολογικές γνώσεις και δεν οφείλουμε να έχουμε. Και αν όντως μπει στον μάτι του κυκλώνα, εκεί που επικρατεί ηρεμία, να δούμε πώς θα αισθάνεται αλήθεια. Ήρεμος και χαλαρός… τι καλά που είμαι εδώ; Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου, από την… σόουπιτς με αγάπη», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στον «αέρα» της εκπομπής της.

Ήταν μία έμμεση απάντηση στο σχόλιο που έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Youfly.gr. «Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε πως ήταν στο «μάτι του κυκλώνα» για μια περίοδο. Επειδή είναι λάτρης της σωστής χρήσης των λέξεων και τον εννοιών, στο «Μάτι του Κυκλώνα» επικρατεί ηρεμία, αλλά να της το πείτε με τρόπο, σας παρακαλώ πολύ», έγραψε ο παρουσιαστής στο κείμενο του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ