Στο «Happy Day» βρέθηκε καλεσμένη η Ιωάννα Μαλέσκου, το πρωί της Τετάρτης, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον ΣΚΑΪ.

«Έχω μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Κάποτε είχα και εγώ την σκυλίτσα μου μαζί μου στα πλατό. Μου είχαν ζητήσει από τον ΣΚΑΪ να μην βγάζω την Μπαλού στην τηλεόραση. Δεν είχε συμβεί κάτι αλλά νομίζω χαλούσε την αισθητική. Είχα στεναχωρηθεί πολύ», δήλωσε αφήνοντας αιχμές για το κανάλι του Φαλήρου.

«Με στεναχώρησε ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκα. Σαν διαφήμιση αρώματος. Το πρώτο trailer, το οποίο για μένα ήταν μια εξαιρετική παραγωγή με ωραίους συνεργάτες αλλά έχτισαν μια εικόνα για μένα στο οποίο σε καμία περίπτωση εγώ δεν έφερα αντίλογο ή είπα την άποψή μου. Με μεγάλη χαρά σαν στρατιώτης, όπως λειτουργώ στη ζωή μου γενικά, επέλεξα να το βγάλουμε.

Βγήκε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και αναρωτιόμουν γιατί ενοχλούνται άνθρωποι βλέποντάς το. Μετέπειτα κατάλαβα ότι ήταν σαν διάθεση μια σύνδεσης του εαυτού μου με μεγαλεπήβολο τρόπο και φαντεζί της εικόνας της Ιωάννας, που απέχει παρασάγγας από αυτό που είμαι. Είναι κάτι που δεν επέλεξα εγώ. Δεν είχα ποτέ να παρουσιαστώ σαν την Ελένη Μενεγάκη», πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ