Ιωάννα Μαλέσκου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Δεν προσπαθώ να με προσέξει κανείς»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το πρόωρο τέλος του TV Queens, απαντώντας την ίδια στιγμή στα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ιωάννα Μαλέσκου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Δεν προσπαθώ να με προσέξει κανείς»

Για την εκπομπή που την έφερε ξανά στην τηλεόραση και γνώρισε πρόωρο τέλος, η παρουσιάστρια είπε: «Σίγουρα αυτό που θέλω είναι να συνεχίσει ένα όμορφο ταξίδι, να έρθουν όμορφα πράγματα κι αυτό το πάμε για άλλα εξίσου όμορφα. Θέλω όμορφες συνεργασίες όπως αυτή η συνεργασία με το Tv Queen κι ακόμα πιο όμορφες και μεγαλύτερης διάρκειας συνεργασίες».

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε για μια ακόμη φορά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται και ιδιαίτερα σε αυτά που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Γενικά οποιοσδήποτε μπορεί να εκφέρει γνώμη και να λέει την άποψή του, είναι σεβαστή έως ένα σημείο αν δεν σε προσβάλει. Από εκεί και πέρα είναι μία μεγάλη αλήθεια ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.

Δεν έχω παρακολουθήσει επισταμένα τι έχει πει ο Δημήτρης και δεν με ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια επειδή δεν προσπαθώ να με προσέξει κανένας. Έχω αυτό το οποίο θέλω να έχω από την πλευρά της ταυτότητάς μου και της συγκρότησης της προσωπικότητάς μου. Τώρα αν το διακρίνει ο Δημήτρης ή όχι είναι δικό του πρόβλημα. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι για να με παρατηρήσει κάποιος ή να με προσέξει».

Για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις φήμες, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Δεν γνωρίζω για τη συνεργασία στο Open. Γνωρίζω ότι έχω συνεργασία με τη Barkingwell. Είχα μία πολύ συνεργασία με το Open και γιατί όχι θα ήθελα πολύ και τα επόμενα που θα έρθουν να μας βρούνε με πολύ θετικό πρόσημο. Σέβομαι πολύ τους συναδέλφους και ειδικά με ανθρώπους που συναναστρέφομαι και κάνουν τη δουλειά τους, όπως η Ελένη Τσολάκη, δεν θέλω να λέω τίποτα και τα υποθετικά σενάρια τα λέμε για να τα συζητήσουμε και δεν αφορούν κανέναν.

Δεν έρχομαι να πάρω κανενός τη θέση και δεν έχω την τάση και την πρόθεση και τη διάθεση να πάρω κανενός τη θέση και να δημιουργήσω σε κανένα πρόβλημα. Από εκεί και πέρα ό,τι αποφασίζει ο κάθε σταθμός σε οποιαδήποτε φάση κι αν βρίσκεται, είναι γιατί καθορίζεται με αυτόν τον τρόπο και το αποτέλεσμα φαίνεται. Εγώ θέλω να είμαστε χαρούμενοι όλοι, μπορούμε;», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ