Το «Love it» ολοκλήρωσε την παρουσία του στον ΣΚΑΪ κι η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με λόγια καρδιάς,αλλάκαι μια υπόσχεση.

Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού μαγκαζίνο ευχαρίστησε τον σταθμό και παράλληλα ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα τα ξαναπούν σύντομα.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σταθμό για αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια! Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, αυτά που έχουμε ζήσει και όλα αυτά που σας έχουμε δείξει και άλλα τόσα που δεν ξέρετε. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας. Ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει. Ξεκινάει ένα φανταστικό καλοκαίρι κι εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Έπειτα, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Οι καθημερινές ζωντανές εκπομπές είναι όντως ζωντανές, όχι μόνο από την πλευρά της αμεσότητας αλλά κυρίως από τις ζωντανές, αληθινές προσωπικότητες. Κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο, κλείνουμε μετά από πολλά πράγματα, μετά από χαμόγελα και δυσκολίες. Έχουν γίνει πράγματα τα οποία μας έχουν κάνει πολύ πιο δυνατούς και δεμένους. Η ζωή είναι όμορφες στιγμές».


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ