Μιλώντας στην κάμερα του «Fay’s Time», η Ιωάννα Τούνη βρήκε την ευκαιρία να στείλει… φιλάκια στους απανταχού haters.

Όποιος εκτίθεται, αναπόφευκτα δέχεται και κριτική. Και ειδικά όσοι έχουν κάνει τα social media επάγγελμα, το ξέρουν αυτό καλύτερα από όλους. Η Ιωάννα Τούνη έχει γίνει πολλές φορές στόχος αρνητικών σχολίων τόσο στον προσωπικό της λογαριασμό όσο και γενικώς στο διαδίκτυο.

ιωάννα τούνη
H Ιωάννα Τούνη μοιράζεται καθημερινά προσωπικές της στιγμές στο λογαριασμό της στο Instagram.

Μιλώντας στην κάμερα του «Fay’s Time», η γνωστή influencer βρήκε την ευκαιρία να δώσει απαντήσεις στους haters. «Ξέρω ότι δουλεύω πολύ και οι άνθρωποι που με συναναστρέφονται ξέρουν πόση δουλειά μπορεί να ρίχνω για να βγαίνει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Όποιοι θέλουν να αμφισβητήσουν το πόσο δουλεύω, δεν πειράζει. Ελπίζω αυτοί να καταφέρουν πιο πολλά και πιο λαμπρά πράγματα στη ζωή τους», είπε και κατέληξε:

«Θα στεναχωριόμουν αν κάποιος που έχω σε υπόληψη και τον αγαπώ το πίστευε. Αν τα αρνητικά σχόλια προέρχονται από ανθρώπους που έχουν ως στόχο στη ζωή τους να βγάζουν κακία, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα».

Επίσης, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε και στο γνωστό περιστατικό της παράνομης καταγραφής της από κάμερες στη Μύκονο, λέγοντας:

«Αυτά που έχω καταφέρει δεν τα οφείλω σε κανέναν», τόνισε η Ιωάννα Τούνη.

Όσον αφορά στο περιστατικό στην Μύκονο με την παράνομη καταγραφή της, η Ιωάννα Τούνη απάντησε: «Άλλο να σε καταγράψουν σε κάποιον εξωτερικό χώρο που περπατάς και άλλο να είσαι στην ιδιωτική βίλα που είναι προσωπικός χώρος. Αυτό που με νευρίασε πιο πολύ είναι που ο συγκεκριμένος άνθρωπος βγήκε να ζητήσει και τα ρέστα για το πώς ήμασταν ντυμένες στο σπίτι μας, ενώ ήρθε παράνομα να κινηματογραφήσει».

Και τόνισε: «Είναι τουλάχιστον άκομψο να καταγράφεις κάποιον παράνομα, θα μπορούσα να το τρέξω και δικαστικά αλλά έχω 1000 δουλειές. Να είναι καλά ο άνθρωπος, να βγάζει το ψωμάκι του, δεν θα ασχοληθώ άλλο. Αυτά που έχω καταφέρει δεν τα οφείλω σε κανέναν».

Δείτε όσα δήλωσε η Ιωάννα Τούνη στο «Fay’s Time»:

Photos: Instagram/j.touni

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ