Ευχάριστα είναι τα νέα για τους fans του Game of Thrones, αφού ο συγγραφέας George R.R. Martin γνωστοποίησε στο blog του ότι ο Kit Harington θα υποδυθεί και πάλι τον Jon Snow.

«Oι ειδήσεις για τον Jon Snow είνια γνωστές και εγώ κατακλύζομαι από αιτήματα για σχόλια», ανέφερε σε ανάρτησή του. «Λοιπόν… Ναι, υπάρχει ένα show του Jon Snow σε εξέλιξη», έγραψε και επιβεβαίωσε ότι η σειρά φέρει τον προσωρινό τίτλο Snow. «Δεν ήταν επίσημη ανακοίνωση από το HBO, οπότε φαίνεται ότι υπήρξε άλλη διαρροή», σημείωσε ο Martin αλλά δεν είναι σε θέση να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες αυτήν τη στιγμή, καθώς το HBO δεν του έχει δώσει ακόμη την άδεια. Ωστόσο, σημείωσε ότι η Emilia Clarke μοιράστηκε ήδη ορισμένες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ο Kit συνέλαβε την ιδέα για το show.

jon snow

«(Η ιδέα) είναι του Kit από όσο μπορώ να καταλάβω», είπε η Clarke στο BBC και ανέφερε: «Αυτό που θα παρακολουθήσετε, ελπίζουμε, εάν συμβεί, είναι δημιούργημα του Kit Harington». Ο Martin επιβεβαίωσε ότι ο Kit έφερε τη δική του «υπέροχη» ομάδα, συμπεριλαμβανομένων συγγραφέων και παραγωγών, με τους οποίους συναντήθηκε στο σπίτι του στη Σάντα Φε. Ωστόσο, ο συγγραφέας προειδοποίησε τους θαυμαστές να έχουν μετρημένες ελπίδες για το Snow, καθώς και για τα The Hedge Knight, The Sea Snake και Ten Thousand Ships, που είχαν προηγουμένως επιβεβαιωθεί από το HBO. «Παρακαλώ σημειώστε: τίποτα δεν έχει πάρει ακόμη πράσινο φως… Η πιθανότητα να βγουν στον αέρα και οι τέσσερις σειρές λοιπόν, θα μου άρεσε, αλλά συνήθως δεν λειτουργεί έτσι».

Ωστόσο, εάν το HBO προχωρήσει δεν θα δούμε πλήρη επανένωση του καστ. Η Emilia Clarke είπε στο BBC ότι έχει τελειώσει με τον κόσμο του Westeros, ενώ η Maisie Williams είπε πρόσφατα ότι θέλει να ζήσει το Game of Thrones ως θεατής. Το House of the Dragon κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου στο HBO.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KIT HARINGTON,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ