Μετά την αποχώρηση της coach του Μάριου Πρίαμου, Άσπας Τσίνα από το show του Open tv, Just the 2 of Us, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», η παραγωγή του show βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει. Μάλιστα έχουν ακουστεί δυο σενάρια. Το πρώτο είναι στη θέση της Άσπας θα επιστρέψει η Χρύσπα ενώ το δεύτερο να εισβάλλει στο show μια τραγουδίστρια με εντυπωσιακή καριέρα.

«Έχουμε κάποιες πληροφορίες για το τι θα συμβεί. Σήμερα θα γίνει ένα μεγάλο μίτινγκ από την παραγωγή για το ποια θα αντικαταστήσει την Άσπα. Ακούστηκαν πολλά για τη Χρύσπα γιατί ήταν η μόνη γυναίκα που αποχώρησε, αλλά μάλλον δεν ισχύει.

Έχει γίνει επαφή με ένα πρόσωπο που είχε συζητηθεί για το J2US, το πρόσωπο αυτό είναι ανοικτό και θετικό. Σήμερα θα γίνει η σύσκεψη, αλλά έχει γίνει ήδη η επικοινωνία, έχουν μιλήσει με το πρόσωπο για να δουν αν ενδιαφέρεται. Το πρόσωπο ενδιαφέρεται και είναι η Άντζελα Δημητρίου», ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα».

Αυτό που μένει να δούμε αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και δούμε τη λαίδη του ελληνικού τραγουδιού στον ρόλο της coach του Μάριου Πρίαμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!