Ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» και συνομίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για την απόφασή του να αποχωρήσει από το Survivor, ενώ παράλληλα μίλησε για τους συμαπαίκτες του, τη σχέση του με τον Νίκο Μπάρτζη αλλά και για όσα βιώνει τώρα εκτός παιχνιδιού!

Για αρχή, ο πρώην παίκτης του reality show ανέφερε τα κιλά που έχασε, αλλά και τον λόγο της αποχώρησής του: «Μπήκα στο παιχνίδι 94,5 κιλά και ζυγίστηκα και είμαι 88,5» είπε και αποκάλυψε: «Από τότε που βγήκα δεν έχω δει Survivor. Είδα μέχρι εκεί που έφυγε ο Νίκος… Ένας λόγος που έφυγα ήταν η παράταση του παιχνιδιού για να τα λέμε. Όταν πρωτομπήκα δεν νόμιζα ότι θα κάτσω τόσο πολύ. Ξέραμε για τέλη Μαΐου. Μετά έγινε 15 Ιουνίου και πρόσφατα μάθαμε για 15 Ιουλίου. Εν μέρει και ο Νίκος για αυτό έφυγε αλλά έκατσε και η φάση με το πόδι του. Εγώ σε μία φάση στο πρόχειρο κατάλυμα φανταζόμουν ότι βλέπω τα σκυλάκια μου μπροστά. Δεν είχες ερεθίσματα. Με τον Νίκο και την Άννα Μαρία τα είχαμε πει όλα, δεν υπήρχε να πούμε κάτι άλλο. Δεν ταιριάζαμε με τους άλλους» είπε χαρακτηριστικά.

Τζέιμς Survivor

Ακόμη, αναφέρθηκε στον φίλο του Νίκο Μπάρτζη, εξομολογώντας ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που πάθαιναν κρίσεις: «Με τον Νίκο μετρούσαμε μέρες αν τυχόν μέναμε μέχρι την πρώτη Ιουνίου. Πολλές φορές είχαμε πάθει κάτι κρίσεις. Αλλά σηκώναμε ο ένας τον άλλον. Σε κάποια φάση είχαν μείνει 28 μέρες. Ο Νίκος εκείνη την περίοδο είχε φάει μια πολύ μεγάλη κρίση και ήθελε να φύγει. Έκατσα και τον ηρέμησα και την ίδια μέρα μάθαμε ότι το πρόγραμμα πάει καλά και θα κάτσουμε άλλον ένα μήνα».

Για τον Σάκη και τη Μαριαλένα

«Ο Σάκης από όταν μπήκε ήξερε τι θέλει να κάνει και κράτησε αυτή τη γραμμή. Άργησα να το καταλάβω αυτό. Το κατάλαβα όταν άλλαξε η στάση της Μαριαλένας. Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει τελικά αν κάποιος είναι καλός παίκτης. Παράδειγμα ο Τριαντάφυλλος. Όταν έφυγε ο Παππάς ήταν ένα κίνητρο να μείνω αλλά τελικά πήραν άλλοι τη θέση του. Όταν ήμουν μέσα αυτοί που κινούσαν τα νήματα ήταν ο Σάκης και η Μαριαλένα» είπε και συνέχισε: «Είναι και δεν είναι ζευγάρι. Δεν με πολυενδιαφέρει. Θεωρώ ναι» συμπλήρωσε για τους δύο παίκτες.

Τζέιμς Survivor

Για την αγάπη του κόσμου και την τηλεόραση

«Είναι πάρα πολύ περίεργο αυτό που μου συμβαίνει. Δεν έχω προσαρμοστεί ακόμη. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να πάω σούπερ μάρκετ που είναι το χόμπι μου αλλά πρέπει να βγάλω φωτογραφίες με όλον τον κόσμο», δήλωσε στον Νίκο Μουτσινά, ενώ παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι θα τον δούμε στη μικρή οθόνη: «Συζητιέται κάτι αλλά θα δούμε. Θα με ενδιέφερε να κάνω κάτι με τους δικούς μου όρους, ένα δικό μου concept, συζητάμε και με την Άννα Μαρία, έχουμε κάποιες προτάσεις, θα δούμε».

Τέλος, αναφέρθηκε στην κοπέλα του, ξεκαθαρίζοντας: «Πήγε να γίνει επανασύνδεση αλλά με πήραν στο Survivor και χάθηκα… Η δημοσιότητα δεν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα αλλά το καλό είναι ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω σαν βάση για να κάνω κάτι άλλο. Αρχικά θέλω να δώσω πίσω την αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο».

Ο «Πρίγκιπας» του Survivor στο «Καλό Μεσημεράκι»

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ