Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο νέο κύκλο του GNTM, μετά από το περσινό της διάλειμμα, και μίλησε στην εκπομπή “Breakfast@star” για τη νέα σύνθεση της κριτικής επιτροπής, ενώ παράλληλα έκανε μια ειλικρινή παραδοχή για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Κάναμε πρόβες με τη νέα κριτική επιτροπή και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Είχα πει ότι αυτό το πράγμα δεν θα ξαναγυρίσει αλλά χαίρομαι που γύρισε, έχω ακόμα πολύ δυνατά συναισθήματα», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η Βίκυ Καγιά σε μια ειλικρινή εξομολόγηση

Η tv hostess θέλησε να κάνει μια τοποθέτηση που αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, και δήλωσε: «Εύχομαι να πάμε καλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις, δεν υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος για τα νούμερα και την επιτυχία. Είμαστε αληθινά χαρούμενοι και ευγνώμονες. Βρεθήκαμε με πολλές αλλαγές αλλά αυτά έχει η ζωή και η τηλεόραση. Όποιος λέει ότι κάνει επιτυχία μόνος του δεν ξέρω αν λέει την αλήθεια… Αν πετύχουμε φέτος δεν θα πετύχουμε μόνο από μένα αλλά από όλους».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά σημείωσε: «Φέτος θα έχουμε νέα είσοδο στο family room από την Έλενα Γαλύφα. Έχουμε πλέον τον Γιώργο στην κριτική επιτροπή, η Σοφία είναι ένα πολύ σημαντικό κορίτσι της μόδας και ένας Τάσος που είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ GNTM, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ