Με αφορμή τη διαδικασία στην οποία μπήκε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε ότι εκείνη δεν είχε μεγάλη τύχη με την κρυοσυντήρηση ωαρίων που έκανε…

Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην επιθυμία της να γίνει κάποια στιγμή μητέρα και, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, είχε υποβληθεί πριν από δύο χρόνια σε διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων. Μάλιστα, είχε μοιραστεί και την εμπειρία της από την όλη διαδικασία με το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας ότι δεν ήταν κάτι καθόλου εύκολο ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά.

Στην ίδια διαδικασία φαίνεται ότι υποβλήθηκε πρόσφατα και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνας λέγοντας μάλιστα ότι ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει στον εαυτό της.

Κατερίνα καινούργιου
H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου υποβλήθηκε σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.
(Photo: instagram/alexandra_panagiotarou)

Προλογίζοντας το ρεπορτάζ στην εκπομπή και τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας, η παρουσιάστρια είπε: «Για να δω πόσα ωάρια έβγαλε κι αν έβγαλε πολλά… Εγώ δυστυχώς δεν ήμουν τόσο τυχερή».

Στη συνέχεια, προβλήθηκε το βίντεο και αμέσως μετά η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα τη συνεχάρη που μίλησε δημόσια για την εμπειρία της και συμπλήρωσε:

«Εγώ είμαι από τις πρώτες που έκανε τη διαδικασία, την έχω κάνει εδώ και δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολο. Πρήζεσαι πολύ, έχεις πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις. Με δυσκόλεψε αρκετά. Μπορεί να χρειαστεί να την κάνεις και δεύτερη φορά. Εγώ την έκανα πιο μεγάλη, η Αλεξάνδρα είναι πιο μικρή».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο Super Κατερίνα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ