Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αυτιάς της είχε στείλει το πρωί τη φωτογραφία που τράβηξε δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη στην πρώτη τους συνάντηση μετά από 21 χρόνια!

Στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, σήμερα, έγινε μια μικρή αναδρομή στην τηλεοπτική ιστορία…

Δύο πρώην συνεργάτες που για πολλά χρόνια βρέθηκαν απέναντι. Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τηλεοπτικό βήμα στον Γιώργο Αυτιά στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, πριν εκείνος ανοίξει τα φτερά του και αναζητήσει τη δική του πρωινή εκπομπή. Η αποχώρηση τότε του Αυτιά από το «Καλημέρα Ελλάδα» είχε δημιουργήσει μια άτυπη «κόντρα» ανάμεσα στους δύο, καθώς πλέον από συνοδοιπόροι, βρέθηκαν σε αντίπαλα κανάλια.

κατερίνα καινούργιου
Μαρία Αναστασοπούλου και Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου για την προγραμματισμένη συνέντευξη με τον Πρωθυπουργό και εκεί συνάντησαν τον Γιώργο Αυτιά.

Βέβαια, πλέον ο Γιώργος Αυτιάς έχει αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, ενώ χτες σφράγισε και την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές, παίρνοντας επίσημα το χρίσμα από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε εκδήλωση που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η εκδήλωση αυτή στάθηκε αφορμή να συναντηθούν ξανά ο Γιώργος Αυτιάς με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος βρέθηκε εκεί μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου για μια προγραμματισμένη συνέντευξη με τον Πρωθυπουργό.

Οι δύο άντρες χαιρετήθηκαν θερμά, είχαν ένα σύντομο διάλογο, με τον Γιώργο Αυτιά να ευχαριστεί δημόσια και μπροστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον Γιώργο Παπαδάκη που, όπως είπε, τον πήρε από το χέρι του στην τηλεόραση και τον βοήθησε, και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν μαζί.

Ο Γιώργος Αυτιάς πήρε το χρίσμα για τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές και ευχαρίστησε δημόσια τον Γιώργο Παπαδάκη για τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση.

Αυτή τη φωτογραφία έδειξε σήμερα στον αέρα του «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας: «Το πρωί ξύπνησα και είχα από πολύ νωρίς ένα μήνυμα από τον Γιώργο Αυτιά, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ, μου είναι πολύ συμπαθής και πολύ κύριος κάθε φορά.

Μου έγραψε: “Κατερίνα μου, καλημέρα. Τη στέλνω σε εσένα, μετά από 21 χρόνια συναντηθήκαμε με τον Γιώργο Παπαδάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Εκείνος συνέντευξη με τον Πρωθυπουργό, εγώ το χρίσμα. Να έχεις μια υπέροχη μέρα”. Και είναι αυτή η φωτογραφία, με αυτήν ξύπνησα».

Στην εκπομπή συζητήθηκε όλο το παρασκήνιο της συνάντησης των δύο δημοσιογράφων. Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Όπως προανήγγειλε και ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης σήμερα στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» πως αύριο στο στούντιο της εκπομπής καλεσμένος θα είναι ο Γιώργος Αυτιάς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ