Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του δεύτερου μωρού της, όμως η Κατερίνα Καινούργιου… το ξέρει ήδη!

Από μέρα σε μέρα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωρό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Να θυμίσουμε ότι στις 3 Ιανουαρίου του 2023, ενάμιση χρόνο πριν δηλαδή, η παρουσιάστρια είχε γίνει μανούλα για πρώτη φορά, αποκτώντας τον πρωτότοκο γιο της, τον Βλάση.

Σε αυτή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, όμως, επέλεξε να μην αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει, κρατώντας το ως… επτασφράγιστο μυστικό. Παρ’ όλ’ αυτά, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε σήμερα τη δική της πρόβλεψη, κρίνοντας από την κοιλιά της Queen Dina, η οποία είναι μάλλον στρογγυλή…

κατερίνα καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε ευχές στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, που ετοιμάζονται να υποδεχθούν το δεύτερο μωρό τους και προέβλεψε ότι θα αποκτήσουν κόρη! (Photo: Instagram/katken85)

«Εγώ πιστεύω ότι είναι κορίτσι. Αυτό πιστεύω από την κοιλιά. Συνήθως πέφτω μέσα σε αυτά. Τώρα τι να πω… Πολύ ωραία κοιλίτσα…. Με το καλό. Γερό και καλότυχο να είναι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία -σημειωτέον- είχε παλιότερα σχέση με τον Σταθοκωστόπουλο, πριν εκείνος γίνει ζευγάρι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μένει να δούμε αν η πρόβλεψη θα επιβεβαιωθεί και αν όντως η Σπυροπούλου θα αποκτήσει μετά το γιο και την κόρη!

Κεντρική φωτό: Instagram/konstantinaspyropoulou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ