Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε σήμερα στις φήμες που ήθελαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο εκτός του Super Κατερίνα, διευκρινίζοντας ότι ο παρουσιαστής θα επιστρέψει σύντομα.

Οι διαδοχικές απουσίες του Ανδρέα Μικρούτσικο από το πάνελ του Super Κατερίνα τις τελευταίες μέρες, πυροδότησαν διάφορες φήμες περί αποχώρησής του από την πρωινή εκπομπή του ALPHA. Φήμες που σίγουρα βοηθήθηκαν και από το γεγονός ότι οι κόντρες του παρουσιαστή με την Κατερίνα Καινούργιου είχαν αυξηθεί σημαντικά, με τις καθημερινές λογομαχίες τους να γίνονται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατερίνα Καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου διευκρίνησε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα επιστρέψει στη Super Κατερίνα.

Σήμερα, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να βάλει ένα φρένο σε όσα ακούγονται, επικαλούμενη την ειλικρίνεια με την οποία θέλει να χειρίζεται όλες τις καταστάσεις και ειδικά την επαφή της με τον κόσμο που παρακολουθεί τη Super Κατερίνα. Με αυτόν τον τρόπο ξεκίνησε και την αναφορά της στο συγκεκριμένο θέμα:

«Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας όπως πάντα και καμία φορά αυτό το έχω πληρώσει με την ειλικρίνειά μου, αλλά τα λέμε όλα εδώ πέρα και όλη η εκπομπή δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα. Επειδή διαβάζω, ακούω και ρωτάτε κιόλας για τον Ανδρέα, δεν έχει αποχωρήσει και ούτε έχει φύγει από την εκπομπή και δεν έχει τσακωθεί ούτε με τον Γιάννη, ούτε με την Χρίσλα, ούτε με τον Θέμη, ούτε με εμένα, ούτε με καμία διοίκηση και κανένα κανάλι, ούτε και με τον Γρηγόρη. Όλα είναι μία χαρά», είπε απαντώντας στα δημοσιεύματα περί καβγάδων στο πάνελ και πίσω από τις κάμερες.

Στη συνέχεια, διευκρίνησε: «Η εταιρία παραγωγής έχει πάρει μία απόφαση να αξιοποιηθεί ο Ανδρέας και σε άλλα δύο πρότζεκτ, τα οποία δεν ξέρω αν θα γίνουν στον ALPHA. Τα πρότζεκτ ετοιμάζονται εδώ και καιρό και είναι πολύ σημαντικός για να αξιοποιηθεί όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά και σε ρόλο περιεχομένου.

Θα τον βλέπετε εδώ κάποιες φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις δουλειές που έχει με την εταιρία παραγωγής για αυτά τα πρότζεκτ. Δεν αποφάσισε ο ίδιος να φύγει από καμία εκπομπή ούτε αποφασίσαμε εμείς να φύγει από εδώ ο Ανδρέας. Θα είναι μαζί μας τις επόμενες ημέρες και κάποιες φορές την εβδομάδα. Δεν γίνεται να είναι κάθε ημέρα εδώ και μετά σε άλλα δύο πρότζεκτ».

«Δεν έχει τσακωθεί με κανέναν μας ο Ανδρέας», διευκρίνησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στο τέλος, μάλιστα, δεν παρέλειψε να εκφράσει την πίκρα της για τις… κακίες που ακούγονται αναφορικά με την εκπομπή της: «Αυτή είναι η αλήθεια, θα τον δείτε και τις επόμενες ημέρες και ρωτήστε και τον ίδιο και να μην ακούω σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Πάντα ρε παιδιά κάτι κακό. Μπορεί να είναι κάτι όμορφο. Ο Ανδρέας θα είναι σε κάτι διαφορετικό, που μπορεί να το θέλει περισσότερο κι ο ίδιος. Γιατί ντε και καλά να γράψουμε κάτι αρνητικό;».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ