«Όλο αυτό που έγινε μειώνει τη νοημοσύνη και τον επαγγελματισμό μιας γυναίκας. Για μένα είναι απαράδεκτο!», είπε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου.

Η πολύκροτη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη «Μεγάλη εικόνα» του MEGA και στη Νίκη Λυμπεράκη συνεχίζει να προκαλεί σχόλια και, όπως φαίνεται, αντιπαραθέσεις.

Έτσι, με αφορμή τη θετική άποψη που εξέφρασε στη χτεσινή της εκπομπή η Φαίη Σκορδά αναφορικά με την τηλεοπτική παρουσία του συνθέτη, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου, βρίσκοντας παράλληλα την ευκαιρία να διαφωνήσει για άλλη μια φορά on air με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

κατερίνα καινούργιου
H Κατερίνα Καινούργιου τόνισε με αφορμή τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα, πως απεχθάνεται την αγένεια. (Photo: instagram/katken85)

Συγκεκριμένα, και αφού προβλήθηκε ένα βίντεο με τις δηλώσεις της Σάννυς Μπαλτζή, η οποία επίσης στήριξε με τις δηλώσεις της τον Νίκο Καρβέλα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Κάπου διάβασα, και μου έκανε εντύπωση, ότι και η Φαίη Σκορδά χθες είπε ότι θα ήθελε να είναι στη θέση της Νίκης Λυμπεράκη, γιατί λέει ήθελε να πει κάποια πράγματα ο Νίκος Καρβέλας και δεν τα αντιληφθήκαμε.

Διαφωνώ και με τη Σάννυ Μπαλτζή και με τη Φαίη, αν το είπε έτσι. Με σεβασμό το λέω. Δε γίνεται να προσβάλλεις τηλεοπτικά μια γυναίκα, όπως είναι η Νίκη Λυμπεράκη».

Όμως, δεν έμεινε μόνο σε αυτήν την τοποθέτηση αλλά συνέχισε, δείχνοντας ότι το συγκεκριμένο θέμα την είχε ενοχλήσει αρκετά:«Δεν γίνεται να προσβάλλεις μια γυναίκα έτσι και όλο αυτό να το επικροτούμε. Δε γίνεται. Δε διαφωνεί κανείς ότι ο Καρβέλας είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος που έχει κάνει επιτυχίες, είναι ένας συνθέτης σπουδαίος.

Αλλά, όλο αυτό που έγινε στον τηλεοπτικό αέρα, να μην την αφήνει να μιλήσει, να την προσβάλλει, να μειώνει τη νοημοσύνη της και τον επαγγελματισμό της, σε μια γυναίκα, για μένα είναι απαράδεκτο. Και ειδικά από γυναίκες περίμενα να τη στηρίξουν».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Σάννυς Μπαλτζή και την κουβέντα που ακολούθησε στον αέρα του «Super Κατερίνα»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ