Ο Κώστας Βασάλος είπε στην εκπομπή του στο YouTube ότι δεν έχει χώρο στην τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετέχει και η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε.

Η διαδικτυακή εκπομπή που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο YouTube έδωσε τροφή για πολλά σχόλια και η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε να μην κάνει το δικό της. Πέρα από τα προσωπικά του, ο Βασάλος αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην τηλεόραση, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Είμαι πολύ σφιγμένος στην τηλεόραση, γιατί δεν έχω χώρο. Κάποιες φορές κάνω πράγματα στην τηλεόραση που δεν συμφωνώ 100% αλλά ξέρω ότι θα με οδηγήσουν κάπου».

Κατερίνα Καινούργιου
Τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποτέλεσαν αντικείμενο σχολιασμού σήμερα στο «Super Κατερίνα». (Photo: instagram/costasvasaloshd)

Αυτή ήταν η ατάκα-κλειδί για την παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα», που έφερε το θέμα στο πάνελ της, λέγοντας: «Μιλάει αυθόρμητα και τον καταλαβαίνω αλλά από την άλλη, αν δεν του αρέσει εκεί που είναι, καλύτερα να πεις: ας έρθει ένας άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη. Ξέρετε πόσα παιδιά μου στέλνουν καθημερινά μηνύματα και μου ζητάνε δουλειά;». Και στη συνέχεια, τόνισε: «Το λέω επειδή πληρώνεται ο Κωνσταντίνος για να είναι εκεί, δεν το κάνει τσάμπα».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος είπε με τη σειρά του: «Κατά καιρούς έχουμε ακούσει πολλούς να λένε ότι ασφυκτιούν στη δουλειά, ότι δεν περνάνε καλά στη δουλειά αλλά κάνουν τα πάντα για να είναι σε αυτή τη δουλειά. Στην προκειμένη περίπτωση, του Βασάλου μια χαρά του έχει πάει».

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου υπερασπίστηκε τη Σίσσυ Χρηστίδου, παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι!», στο οποίο συμμετέχει ο Κώστας Βασάλος, λέγοντας: «Νομίζω ότι του δίνεται χώρος στην εκπομπή της Σίσσυς. Αν έχεις ένα πρόβλημα, πας και το συζητάς», με τον Γιάννη Πουλόπουλο να θυμίζει ότι για ένα διάστημα είχε αποχωρίσει από το MEGA για να πάρει μέρος στο περσινό «Survivor All Star», αλλά επέστρεψε.

«Οι περισσότεροι που είμαστε εδώ είμαστε για βιοποριστικούς λόγος, αλλά και το αγαπάμε αυτό που κάνουμε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου για να ολοκληρώσει το σχόλιό της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «Super Κατερίνα»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ