Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου εξέφρασε δημόσια το παράπονό της για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που όπως τόνισε μεταξύ άλλων, την έχει μπλοκάρει από τα social media. «Να πω κάτι με πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει ένα θέμα, για μένα είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα παιδιά της τηλεόρασης, αλλά όπου κι αν πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί. Σου λέω με μένα που δεν έχει κανένα λόγο, έγραφε τα χειρότερα, με μπλοκάρει. Το ίδιο κάνει με όλο το σύμπαν. Δεν έχει αυτό που του αξίζει λόγω συμπεριφορών. Καμιά φορά λοιπόν καλύτερα να είσαι λιγότερο ταλαντούχος και να συμπεριφέρεσαι σωστά και τίμια και straight από το να είσαι υπερταλαντούχος και να σου φταίνει όλοι και όλα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον παρουσιαστή με τον οποίον είχαν συνεργαστεί στον «Όμορφο κόσμο» στο Mega.

Kατερίνα Καινούργιου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Όπου πάει τσακώνεται»

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να κάνει διευκρινίσεις σχετικά με όσα είπε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις: «Δεν εννοούσα ότι ο Δημήτρης δεν έχει δουλέψει, είπα ότι εγώ δούλεψα. Ούτε ότι είχε κακιά συμπεριφορά σε κάποιον από τους συνεργάτες που έχει δουλέψει. Εντάξει; Είπα ότι γενικότερα τσακώνεται χωρίς λόγο, αυτό που έκανε και με μένα. Δηλαδή, αρνητικά σχόλια, τσακωμούς, μπλοκαρίσματα, τοξικότητα, χωρίς λόγο. Μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν είπα ποτέ ότι δεν έχει δουλέψει, είναι ένα παιδί που έκανε πέντε δουλειές ταυτόχρονα για να τα βγάλει πέρα. Σε αυτό να είμαστε δίκαιοι. Μην παρερμηνεύετε τα λόγια μου». Και πρόσθεσε: «Το ότι είπα ότι χωρίς λόγο τσακώνεται και βγάζει κάποιες τοξικότητες σε ανθρώπους που δεν του έχουμε κάνει κάτι. Εμένα αρχίζει να με βρίζει κάθε εβδομάδα σε sites, τη Σίσσυ την έχει μπλοκάρει, εμένα με έχει μπλοκάρει από παντού. Δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του, δεν του έχω κάνει τίποτα. Με έχει μπλοκάρει από το whats app, από το Instagram, από το twitter. Όπου με βρίζουν στο twitter πάει και κάνει retweet, να μην με έχει στενοχωρήσει; Πολλές φορές ο Θέμης Μάλλης κάθε χρόνο μου τον προτείνει για την ομάδα. Πόσο ταλαντούχος είναι μου λέω. Εγώ δεν έχω θέμα απλά δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του. Πώς θα συνεργαστώ με έναν άνθρωπο που δεν θέλει να με βλέπει μπροστά του; Ξεμπλόκαρέ με όταν είμαστε οι δύο μας, όχι τηλεοπτικά».

Τέλος, με διάθεση για χιούμορ ζήτησε να έρθει ο ταλαντούχος παρουσιαστής ως καλεσμένος στην αυριανή εκπομπή, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. «Θέλω τον Ουγγαρέζο να τα βρούμε στο πλατό. Να έρθει εδώ και να με ξεμπλοκάρει από παντού», είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ