Το χιόνι «πέφτει» πυκνό, σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα, και μένουμε στο σπίτι για να προφυλαχτούμε. Οι ελληνικές σειρές αποτελούν μία καλή επιλογή για να μας συντροφεύσουν τα βράδια της Κυριακής.

Στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, θα δούμε τη «Γη της Ελιάς». Η Μαργαρίτα είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του Γεράσιμου και μένει ακόμα στο σπίτι της Αθηνάς. O Αλέξης φροντίζει να της δείχνει το πιο γλυκό του πρόσωπο και παριστάνει ότι τη νοιάζεται και ότι ανησυχεί για το πένθος που βιώνει. Στην Αρεόπολη έρχεται ο Ανδρέας (Δημήτρης Φριτζελάς), ο κολλητός φίλος του Κίμωνα, και αποκαλύπτει στη Δήμητρα ενδιαφέροντα στοιχεία που εντείνουν τις υποψίες της.

Ελληνικές σειρές – Η Γη της Ελιάς

Η Ασπασία, από την άλλη, προσπαθεί να καταλάβει μέσα από τις μαρτυρίες του Ανδρέα τους λόγους που οδήγησαν τον γιο της στην αυτοκτονία. Ο Φίλιππος μεθάει και ο Λεωνίδας αναγκάζεται να τηλεφωνήσει στον Στάθη για να τον γυρίσουν στο σπίτι. Η Αννα μιλά στον Λυκούργο για το κύκλωμα προστασίας στο καφενείο του Πότη και αναγνωρίζει από φωτογραφίες τους δύο δράστες που εισέβαλαν στην ταβέρνα του Χρήστου.

Στις 22.50, τη σκυτάλη παίρνει μία ακόμη από τις αγαπημένες μας ελληνικές σειρές, το «Μαύρο Ρόδο». Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο Πέτρος έχει επιστρέψει στο χωριό και η Ελισάβετ είναι πάλι μαζί του. Η Ολγα νιώθει απόρριψη από τον Λουκά, ο οποίος προσεγγίζει τη Θάλεια. Ο Παναγιώτης είναι στενοχωρημένος από τη συμπεριφορά της Αλεξίας. Ο Θέμης διαπιστώνει με ανησυχία ότι η κόρη του φέρεται με διαφορετικό τρόπο πια και δυσκολεύεται να την αναγνωρίσει.

Ελληνικές σειρές – Μαύρο Ρόδο

Ο Σταυρίνος δεν δείχνει καμία διάθεση και θέληση για να ξαναπερπατήσει. Ο Μανώλης αποκαλύπτει στη γυναίκα του το μεγάλο μυστικό του γιου τους. Ο Γιώργος ανακαλύπτει την κράτηση της Κασσιανής στο κελί της και η ηγουμένη προσπαθεί να τον φέρει με το μέρος της με αντάλλαγμα την εκμετάλλευση κτημάτων της μονής. Ο Βίκος και η Αλεξία αρχίζουν να συμπάσχουν για τον χαμό της Αγγελικής. Ο Θέμης πηγαίνει στη Γερακιανή να φέρει πίσω τον Πέτρο, ο οποίος ζητάει από την Ελισάβετ να πάρει εκείνη τις αποφάσεις για τη μεταξύ τους σχέση.

Στις 20.00, από τη συχνότητα του ALPHA, θα προβληθεί διπλό επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Ο Μπάμπης πιστεύει ότι υπάρχει φάντασμα στο σπίτι τους, ο Κανάτης διεκδικεί τη θέση της νταντάς για το παιδί της Βέλης και του Άγγελου, η Καίτη είναι ταραγμένη γιατί τράκαρε το αμάξι του Ηλία και η Βούλα με τον Μηνά απορούν με την προθυμία του Βαγγέλη για δουλειά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ