Η Καλομοίρα μίλησε σήμερα στο «Πρωινό Σου Σου» και παραδέχθηκε ότι περίμενε να της είχε γίνει πρόταση να ξαναπάει στη Eurovision.

Η Καλομοίρα, με το «Secret combination» είχε φέρει στην Ελλάδα μας το 2008 μία από τις καλύτερες θέσεις που έχει κατακτήσει ποτέ στη Eurovision. Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια είχε βγει 3η, ενώ το τραγούδι της είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη.

καλομοίρα

Σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», αναφέρθηκε στην εμπειρία της στη μεγάλη γιορτή της μουσικής και δήλωσε την επιθυμία της να λάβει ξανά μέρος στο διαγωνισμό. Παρ’ όλ΄ αυτά, εξέφρασε το παράπονό της: «Στεναχωρήθηκα που δεν μου έγινε ξανά πρόταση, αλλά δεν θα παρακαλέσω κανέναν. Εδώ είμαι, πάρτε με τηλέφωνο, αλλά δεν θα πάρουν τηλέφωνο γιατί δεν θέλουν».

Και στη συνέχεια, τόνισε: «Θα πήγαινα με την Κύπρο αν γινόταν πρόταση και μπορούσα να πάω και να διαλέξω το τραγούδι. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει η πρόταση. Δεν θέλουν. Δεν ξέρω τι είναι. Ο κόσμος είναι μαζί μου σε αυτό, αλλά ίσως υπάρχει κάποιος που δεν με θέλει λόγω συμφερόντων. Έχω έτοιμο κομμάτι, αλλά δεν νομίζω ότι θα με καλέσουν».

Δείτε τη συνέντευξη της Καλομοίρας στο «Πρωινό Σου Σου»:

Photos: instagram/itskalomoira

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ EUROVISION, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ