Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Πρωινού» έφερε στο φως την αμύθητη περιουσία που άφησε πίσω του ο Βασίλης Καρράς και η οποία μοιράζεται εξ’ ολοκλήρου στη σύζυγο και την κόρη του.

Μήνες μετά το θάνατο του σπουδαίου Βασίλη Καρρά, ήρθε η ώρα να ανοίξει η διαθήκη του και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 είχε σήμερα το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ακούστηκαν στην εκπομπή, η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή τοποθετείται κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτά που θα μοιραστούν εξίσου οι δύο γυναίκες της ζωής του, Χριστίνα και Ειρήνη, δηλαδή η σύζυγος και η κόρη του, είναι πολλά περισσότερα.

βασίλης καρράς
Περιουσία τεράστιας αξίας άφησε πίσω του ο Βασίλης Καρράς, η οποία, σύμφωνα με τη διαθήκη του, θα μοιραστεί εξ’ ίσου στη σύζυγο και την κόρη του.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η διαθήκη περιλαμβάνει: τη μονοκατοικία του τραγουδιστή στην Καρδία Θεσσαλονίκης, το «Χωριό της Ειρήνης» -η αξία του οποίου μόνο αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ-, το κτήμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, μέσα στο οποίο γινόταν και παραγωγή ελαιόλαδου και εξαγωγή του στο εξωτερικό, ένα παραθαλάσσιο εξοχικό κι ένα πολυτελές διαμέρισμα στην Αθήνα.

Επίσης στα περιουσιακά στοιχεία του τραγουδιστή περιλαμβάνονται οι τραπεζικές του καταθέσεις, καθώς και μια συλλογή παλιών αυτοκινήτων, τα οποία έχουν αμύθητη συλλεκτική αξία. Και, βέβαια, η σύζυγος του Βασίλη Καρρά διατηρεί για 50 χρόνια τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του, όπως αναφέρθηκε σήμερα στο αναλυτικό ρεπορτάζ του «Πρωινού».

Δείτε το βίντεο με όλες τις πληροφορίες του ρεπόρτερ της εκπομπής για τη διαθήκη του Βασίλη Καρρά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ