Το παλιό, παραδοσιακό σπίτι της οικογένειάς του στις Σπέτσες άνοιξε ο Στέφανος Κασσελάκης στην κάμερα του «Πρωινού» και στον Γιώργο Λιάγκα.

Η προηγούμενη συνάντηση του Γιώργου Λιάγκα με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, είχε πυροδοτήσει μια σειρά από σχόλια. Το ίδιο συνέβη και με τη σημερινή, για έναν επιπλέον λόγο, ότι έγινε στις Σπέτσες, στην εξοχική κατοικία της οικογένειας Κασσελάκη.

Ένα σπίτι που, όπως είπε ο ίδιος ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ανήκει στην οικογένειά του από τότε που ο ίδιος ήταν 7 μηνών και γι’ αυτό διατηρεί πολλές μνήμες μεγαλώνοντας στους χώρους και στην αυλή του. Όπως είπε χαρακτηριστικά, μάλιστα, θυμάται να κάνει εκεί ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες, σε πολύ μικρή ηλικία.

Στέφανος Κασσελάκης
O Γιώργος Λιάγκας μπήκε στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες.

Πέτρινο, με μπλε παντζούρια στο χρώμα της θάλασσας, το σπίτι είναι πολύ ευρύχωρο, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει ότι κυμαίνεται γύρω στα 200 τ.μ. Στο ισόγειο βρίσκεται η κουζίνα, το καθιστικό με την τραπεζαρία κι ένα μεγάλο τζάκι, καθώς και το γυμναστήριο, ενώ στις κρεβατοκάμαρες στον επάνω όροφο οδηγεί μια επιβλητική ξύλινη σκάλα.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι η διακόσμηση είναι παραδοσιακή με κάποια μοντέρνα κομμάτια που προσθέτουν χαρακτήρα, ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Το περίμενα πιο minimal».

Γιώργος Λιάγκας και Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκαν στις Σπέτσες για μια αναλυτική συνέντευξη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. (Photos: instagram/gliagas)

Αφού ξεναγήθηκε στους εσωτερικούς χώρους, ο παρουσιαστής του «Πρωινού» και ο Στέφανος Κασσελάκης κάθισαν στη βεράντα του σπιτιού, με τον τελευταίο να τονίζει αναφορικά με την αξία του ακινήτου: «Οι Σπέτσες είναι ένα νησί με μεγάλη πυκνότητα και λίγο χώρο άρα έχει μεγάλη αξία το σπίτι”».

Δείτε το πρώτο κομμάτι της συνέντευξης του Γιώργου Λιάγκα με τον Στέφανο Κασσελάκη, στο οποίο ξεναγείται και στους χώρους του σπιτιού στις Σπέτσες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ