Καλεσμένη της εκπομπής του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι!», ήταν η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου. Ταλαντούχα και μοναδική, αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα-στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» όπου θα ενσαρκώσει την ηγουμένη ενός μοναστηριού.

«Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι το σύμπαν που μας διέπει, δεν δογματίζομαι ούτε με τη μία πλευρά, ούτε με την άλλη, γιατί το θεωρώ λάθος», ανέφερε στην αρχή. Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε ότι, όταν διάβασε το σενάριο της σειράς και μίλησε και με τον σκηνοθέτη, αποφάσισε πρέπει να κλειστεί σε μοναστήρι για τουλάχιστον μία εβδομάδα ώστε να προσεγγίσει τον ρόλο της.

«Το έκανα στο Ρέθυμνο, στην Αγία Ειρήνη, και ήταν μία μαγική εμπειρία από όλες τις απόψεις. Αντιμετώπισα μία ανοιχτή αγκαλιά, καθόλου έναν κλειστό και φοβισμένο κύκλο, μία ηγουμένη-ένα πολύ φωτεινό άνθρωπο με πυγμή», είπε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια που του νέου σίριαλ του MEGA.

Στην ερώτηση αν αυτή η εμπειρία τής άλλαξε τη σχέση με την εκκλησία, απάντησε πως δεν είναι από τους ανθρώπους που θα πηγαίνουν στη λειτουργία κάθε Κυριακή, ωστόσο όταν περνά απ’ έξω έχει την ανάγκη να μπει μέσα και να προσευχηθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ