Για τον ρόλο της στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού και αναφέρθηκε στον ρόλο της, στο ζήτημα που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα με την υπόθεση στα “Γλυκά Νερά”, αλλά και στη συνεργασία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η ηθοποιός, λοιπόν, ανέφερε ότι πρόκειται να ενσαρκώσει τον ρόλο της Ζαχαρούλας, μιας υπηρέτριας, η οποία αναμένεται να αγαπήσει τον γιο της αστικής οικογένειας, κάτι που για εκείνη την εποχή ήταν απαγορευτικό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της τόνισε ότι θέλει να είναι πολύ καλή και μάλιστα δήλωσε ότι η Μιμή Ντενίση την παρότρυνε να μην αγχώνεται καθόλου, καθώς αποτελεί μια καλή ηθοποιό.

Παράλληλα, η Κατερίνα Γερονικολού δήλωσε πως το θέμα με την υπόθεση στα “Γλυκά Νερά” την έχει επηρεάσει αρκετά, και μάλιστα έβγαλε ένα συμπέρασμα.

«Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι έχουμε χάσει την επαφή με τον εαυτό μας. Αν φύγουμε από τη συγκεκριμένη ιστορία που έχει τόσο τραγικές διαστάσεις και δεν ξέρεις τι να πρωτοπείς, νομίζω ότι κάνουμε πια πράγματα μόνο για το “φαίνεσθαι”. Σταματάμε να είμαστε σε επαφή με τον εαυτό μας και δεν φεύγουμε όταν πονάμε, είτε είμαστε γυναίκες είτε άντρες. Αν η Κάρολαϊν είχε μιλήσει σε πέντε ανθρώπους λέγοντας ότι δεν περνά καλά και θέλει να τον χωρίσει, θα ήταν αμέσως ο βασικός ύποπτος».

Η Κατερίνα Γερονικολού για την τηλεοπτική συνεργασία με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Το ζευγάρι λέγεται ότι θα κάνει κοινή τηλεοπτική δουλειά σε κάποια εκπομπή, με την ηθοποιό να τονίζει ότι γίνονται συζητήσει, όμως αυτήν την περίοδο είναι επικεντρωμένη στην ταινία.

«Δεν ισχύει ότι θα κάνουμε ταξιδιωτική εκπομπή. Υπάρχουν συζητήσεις αλλά το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σε περίπου έναν μήνα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ